Rangers Rıdvan Yılmaz'ın Alternatifini Buldu: Ben Jackson

Kerem Ergün
18.11.2022 - 12:51 | Son Güncellenme: 18.11.2022 - 13:24

Milli futbolcu Rıdvan Yılmaz'ın takımı Rangers'ta transfer hareketliliği yaşanıyor. İskoç ekibinin bir sol bek transferi yapacağı iddia edildi. Detaylar...

Rangers Rıdvan Yılmaz'ın Alternatifini Buldu: Ben Jackson

Eski Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz'ın formasını giydiği İskoçya Premier Lig ekibi Glasgow Rangers'in İngiliz bir sol bek oyuncusunun peşinde olduğu iddia edildi.

Hedefte Ben Jackson var

İngiliz Football Insider gazetesinin haberine göre Glasgow Rangers, İngiltere Championship ekibi Huddersfield Town'un formasını giyen Ben Jackson'u transfer etmek istiyor. Haberde İskoç ekibinin İngiliz sol bek için Huddersfield Town'a fiyat sorduğu ve 1.5 milyon Sterlin yanıtını aldığı iddia edildi. Haberde ayrıca Huddersfield Town'un Jackson'ı kaybetmek istemediği de aktarıldı.

Huddersfield Town ile 11 maça çıktı

Rangers'in hedefinde olduğu iddia edilen Ben Jackson, bu sene Huddersfield Town ile 11 maça çıktı. 11 maçta 727 dakika sahada kalan 21 yaşındaki oyuncu, 727 dakikaya 1 tane de gol sığdırdı. İngiliz futbolcunun Huddersfield Town ile 30 Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Yılmaz'ın başı dertten kurtulmuyor! Şimdi de sakatlık...
Habere Git

Rıdvan sakatlıktan dönecek

Rıdvan Yılmaz, İskoçya Premier Ligi'nin 13. haftasında oynanan Rangers - Aberdeen maçına ilk 11'de başladı. Fakat milli oyuncu maçın sekizinci dakikasında sakatlandı. İskoç ekibi, Rıdvan'ın Dünya Kupası'nın ardından yeniden takıma katılacağını açıkladı.

Rıdvan ligde sadece 3 maça çıktı

Sezon başında 5.50 milyon Euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan Rıdvan, gösterdiği performansla hayal kırıklığı yarattı. İskoçya Premier Ligi'nde sadece 3 maça çıkan ve 83 dakika sahada kalan milli oyuncu, tüm kulvarlarda ise 7 maça çıktı. 7 maçta 376 dakika sahada kalan 21 yaşındaki futbolcu, 1 asist ile oynadı. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 6.50 milyon Euro olan Rıdvan'ın Rangers ile 31 Mayıs 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Teknik direktörü Rıdvan'dan memnun

Rangers'ta forma şansı bulamayan Rıdvan'ın takımdan ayrılmak istediği iddia edilmişti. Milli oyuncunun adı Galatasaray ve Trabzonspor ile de anılmıştı. Fakat Glasgow Rangers Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Rıdvan'dan memnun olduğunu açıklamıştı. Rangers Review sitesinin haberine göre Hollandalı teknik adam şunları söylemişti: "Rıdvan'ın gelişiminden memnunum. Yaz başındaki Rıdvan ile şu an ki Rıdvan arasındaki farkı görebiliyorum. Takımla daha iyi anlaşmak için İngilizcesini de geliştiriyor. Bunlar onun oynamasında önce dikkat etmemiz gereken şeyler."

İlgini Çekebilir
Rıdvan Yılmaz ayrılıyor mu? Hocası son noktayı koydu...
Habere Git

Rangers ligde 2.

Rangers, 2022 FIFA Dünya Kupası öncesi İskoçya Premier Ligi'nde 15 maça çıktı. Mavi beyazlı ekip, bu 15 maçta 33 puan topladı ve ligde ikinci sırada. Rangers'in ezeli rakibi Celtic ise 42 puanla zirvede. 

Senin için hazırladığımız haberler