Rangers, Rıdvan Yılmaz'ın bonservisini belirledi!

Ali Bozkurt
24.06.2024 - 09:35 | Son Güncellenme: 24.06.2024 - 09:39

Süper Lig devlerinin transfer etmek istediği ve son olarak Beşiktaş'ın devreye girdiği Rıdvan Yılmaz için Rangers, bonservis bedelini belirledi. Detaylar...

Rangers, Rıdvan Yılmaz'ın bonservisini belirledi!

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezona kuvvetli bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, eski futbolcusu Rıdvan Yılmaz'ı transfer etmek istedi. Siyah-Beyazlılar, görüşmeler yaparken Rangers'in istediği bonservis bedeli nedeniyle yeni isimlere yöneldi. Detaylar...

Transfer olumsuz oldu

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fransa'dan talipleri olan Arthur Masuaku ile yollarını ayırmayı düşünen siyah beyazlıların, Rangers forması giyen Rıdvan Yılmaz için yaptığı girişim olumsuz sonuçlandı.

Dev bonservis istendi

Beşiktaş'tan kadrosuna 4 milyon avro karşılığında transfer ettiği 23 yaşındaki oyuncu için Rangers'ın beklentisi çok yüksek oldu. 5 milyon avro bonservis bedelini duyunca görüşmeleri askıya alan siyah beyazlı idareciler, listedeki alternatif isimlere yöneldi.

Listeye 3 isim girdi

Brad Friedel'ın, Roma'dan ayılmaya hazırlanan Leonardo Spinazzola ile görüşme yapacağı öğrenildi. 31 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. Sevilla'nın sol beki Marcos Acuna da listede. Arjantin Millİ Takımı'nda da forma giyen 32 yaşındaki oyuncunun bir yıl daha kontratı bulunuyor. Piyasa değeri ise 4 milyon avro. Real Betis'te oynayan Juan Miranda da adaylar arasında. Barcelona altyapısında yetişen 24 yaşındaki sol bekin bonservisi elinde bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler