Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, ilk maçına çıktı

Orhan Gülek
03.08.2022 - 00:10 | Son Güncellenme: 03.08.2022 - 00:13

Milli futbolcu Rıdvan Yılmaz, Rangers'ın Union SG'ye 2-0 mağlup olduğu Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu mücadelesinin 67. dakikasında oyuna girerek, yeni takımıyla ilk resmi maçına çıktı.

Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, ilk maçına çıktı

AJANSSPOR - HABER

Geçen sezonun UEFA Avrupa Ligi finalisti olan Rangers, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne 3. Ön Eleme'den başladı. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş 'tan, Rıdvan Yılmaz'ı kadrosuna katan Maviler, Belçika temsilcisi US Gilloise'yle kozlarını paylaştı. 

Rıdvan Yılmaz kulübede başladı

Milli futbolcumuz Rıdvan'ın kulübede başladığı mücadelenin 27. dakikasında Teddy Teuma sahneye çıktı ve US Gilloise'yi öne geçirdi. İlk yarı 1-0 sona ererken, ikinci yarı biraz daha tempolu geçti.

Rıdvan Yılmaz, 23 dakika sahada kaldı

67'de İskoç ekibinin hocası Giovanni van Bronckhorst ilk hamlelerini yaptı. Borna Barisic'in yerine Rıdvan ve Ryan Jack'in yerine Ben Davies oyuna girdi. Böylece Rıdvan ilk kez Rangers formasıyla sahaya çıktı ancak bu değişiklikler sonuca olumlu etki etmedi.

Avantajı Union SG kaptı

76'da Dante Vanzeir penaltıyı gole çevirdi ve maçın skorunu belirledi: 2-0. Bu sonuçla gelecek hafta oynanacak rövanş öncesinde avantajı elde eden taraf Belçika cephesi oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler