"Rapçi" dediği Mane'yi Dortmund'a transfer etmemiş

08.04.2020 - 19:01 | Son Güncellenme: 08.04.2020 - 19:09

"Rapçi" dediği Mane'yi Dortmund'a transfer etmemiş

Liverpool'un yıldızı Sadio Mane'nin hayat hikayesinin anlatıldığı belgesel görücüye çıkarken, Senegalli oyuncu hakkında konuşan teknik direktör Jürgen Klopp, Mane'yi Dortmund'a neden transfer etmediğini anlattı. 

Sadio Mane için dijital yayın platformu Rakuten TV'nin yapımcıları, "Sadio Mane: Made in Senegal" isimli bir belgesel hazırladı. 8 Nisan itibari ile yayına giren belgeselde, Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'un oyuncusu hakkındaki açıklamalarına da yer verildi.

O dönem Salzburg'da forma giyen yıldız kanat oyuncusunu Dortmund'a transfer etmek istediğini vurgulayan Klopp, Mane hakkındaki ilk izleniminin olumsuz olduğunu kaydetti.

Klopp, "Mane ile ilk karşılaşmamı hatırlıyorum. Dortmund'daydı. Yan taktığı şapkası, şu anda bile kafasında duran sarı saç boyası ile gerçekten çok genç bir çocuk orada oturuyordu. Yeni başlamış bir rapçi gibi görünüyordu. "Bunun için zamanım yok." diye düşündüm. Takımımız kötü değildi. Başlangıçta yedek olmayı kaldırabilecek, geliştirebileceğim birine ihtiyacım vardı." dedi. 

Alman teknik adam, "İnsanlar hakkında çok iyi hislerim olduğunu söylerim ancak yanıldım. Sonraki kariyerini takip ettim. Salzburg'da başarılı olmaya devam etti. Southampton'da ligi domine etti. Liverpool'a gelmesi harika oldu. Benim onunla çalışmak istediğim kadar Mane de benimle çalışmak istedi. Kazan-kazan durumu oldu." ifadesini kullandı.

 

Mane'nin Liverpool'daki performansı

4 sezondur Liverpool'da forma giyen ve performansını yükselterek dünya yıldızına dönüşen Mane, söz konusu dönemde toplam 161 resmi maça çıktı.

Senegalli kanat oyuncusu 77 gol 34 asistlik katkı sağladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler