Raphael Varane'dan üzücü haber

31.08.2024 - 17:10 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 17:13

Serie A'nın yeni takımlarından Como'da Raphael Varane şoku yaşandı. İtalyan ekibine yeni transfer olan Fransız futbolcudan üzücü haber geldi. Detaylar...

Raphael Varane'dan üzücü haber

AJANSSPOR - HABER

Kadrosunda Sergi Roberto, Pepe Reina, Nico Paz, Andrea Belotti gibi oyuncuları bulunduran Como'da, Sampdoria maçının 23.dakikasında sakatlığı dolayısıyla oyundan çıkmak zorunda olan Raphael Varane'a bir kötü haber de kulübünden geldi. Fransız stoper yaşadığı bu sakatlık sebebiyle Como'nun Serie A kadrosundan çıkartıldı. Detaylar...

Sözleşmesi feshedilebilir

Sportmediaset'in haberine göre, 31 yaşındaki yıldız stoperin bu sakatlıktan sonra kulüp tarafından sözleşmesinin feshedilebileceğinin gündemde olduğu bildirildi.

Sakatlıklar başına dert oldu

Daha önce Real Madrid, Manchester United gibi kulüplerde de forma giyen Varane, bu kulüplerde de sakatlıklarıyla dikkat çekti. 31 yaşındaki stoperin sakatlık problemi, kariyerinde tam 150 maç kaçırmasına sebep oldu.

Raphael Varane'ın performansı

Kariyeri boyunca çeşitli büyük maçlarda oynayıp çeşitli kupalar kazanan Raphael Varane, kariyerine 4 Şampiyonlar Ligi 1 Dünya Kupası ve 3 UEFA Süper Kupa sığdırmakla birlikte, kariyeri boyunca çıktığı 480 maçta 21 gol 8 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler