Rashford TIME’a kapak oldu!

17.02.2021 - 18:08 | Son Güncellenme: 17.02.2021 - 18:13

Dış haberler… Manchester United’ın 23 yaşındaki yıldızı Marcus Rashford, çocuklar için başlattığı yardım kampanyası neticesinde Time dergisine kapak oldu ve geleceğin en etkili 100 insanı arasına girdi. İşte detaylar…

Rashford TIME’a kapak oldu!

AJANSSPOR-DIŞ HABER

İngiltere Premier Lig devlerinden Manchester United’ın 23 yaşındaki genç futbolcusu Marcus Rashford’un, çocuklar için başlattığı yardım kampanyası ile, Time dergisi tarafından geleceğin en etkili 100 insanından biri seçilmesine sebep oldu ve dergi, kapağında Rashford’a yer verdi.

Genç yıldız, İngiliz hükümetinin koronavirüs tedbirleri nedeniyle ilkokul çocuklarına sağladığı yemek yardımını bitirmesinden ötürü kampanya başlatmıştı. Rashford’ın bu hamlesi tüm ülkede büyük destek görmüş ve Başbakan Boris Johnson’ı kararından vazgeçirmeyi başarmıştı.

Ayrıca, 2018’de “geleceğin liderleri” sayısında Fransız futbolcu Kylian Mbappe, Time dergisinin kapağında bulunan en son futbolcu olmuştu.

Öte yandan Marcus Rashford, yardımsever kişiliğinin yanında futboluyla da göz doldurmaya devam ediyor. İngiliz yıldız, bu sezon Manchester United forması ile çıktığı 37 maçta 16 gol atarken, 11 de asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler