Manchester Unitedlı Marcus Rashford'ın kardeşine saldırı suçlaması

Akın Ungan
10.11.2023 - 19:21 | Son Güncellenme: 10.11.2023 - 19:26

Manchester United'ın yıldız futbolcusu Marcus Rashford'ın aynı zamanda menajeri olan kardeşi Dane Rashford'a saldırı suçlaması sebebiyle dava açıldı.

Manchester Unitedlı Marcus Rashford'ın kardeşine saldırı suçlaması

AJANSSPOR - DIŞ HABER

BBC'de yer alan habere göre, Premier Lig devi Manchester United'ta forma giyen Marcus Rashford'ın kardeşi ve menajeri olan Dane Rashford saldırı suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. 

Yanındakine yumruk attı, arabayı tekmeledi

Habere göre Dane Rashford, 20 Ekim'de Miami'deki bir gece kulübünden çıktktan sonra bir kadınla birlikte bindiği arabada sinirlerine hakim olamadı. Yanındaki kişiye yumruk atan Dane Rashford, birkaç kez de bindiği arabayı tekmeledi. Polis tarafından tutuklanan Marcus Rashford'ın kardeşi, hakim karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dava 27 Kasım'da

Manchester United'ın yıldızı Marcus Rashford'ın kardeşi Dane Rashford'ın yargılanacağı dava 27 Kasım'da gerçekleşecek.

İlgini Çekebilir
Real devreden çıktı, İngiliz devleri alarma geçti
Habere Git

Polis tutanağı ortaya çıktı

BBC, polis tutanaklarına ulaştığını açıklayarak olayın nasıl gerçekleştiğini bildirdi. Buna göre, o gün öfkeli olduğu görülen Dane Rashford'ın birkaç defa etrafa yumruk ve tekme attığı ve etrafına gözle görülür hasar verdiği yazıldı.

Galatasaray maçında yok

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Manchester United ile 29 Kasım'da karşı karşıya gelecek. Bu maçta cezası sebebiyle forma giyemeyecek olan Marcus Rashford, 27 Kasım'da kardeşinin duruşmasına katılabilir.

Rashford'ın sezon performansı

Bu sezon Manchester United ile 15 maça çıkan İngiliz futbolcu, 1 gol ve 3 asistlik performans gösterdi. 26 yaşındaki isim 1 asistini Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı yapmştı.

Senin için hazırladığımız haberler