Rashica, Beşiktaş-Başakşehir maçına çıkamayabilir! TFF maçı erteleyecek mi?

Akın Ungan
07.11.2023 - 09:45 | Son Güncellenme: 07.11.2023 - 09:59

UEFA Kosova-İsrail maçını, Beşiktaş-Başakşehir maçı ile aynı tarihe erteledi. Milot Rashica milli takıma çağırılırsa lig maçında oynamayacak. TFF'nin La Liga gibi maçı ertelemesi gündemde.

Rashica, Beşiktaş-Başakşehir maçına çıkamayabilir! TFF maçı erteleyecek mi?

Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalan Beşiktaş, Süper Lig'in 12'inci haftasında oynayacağı Rams Başakşehir maçı öncesi Milot Rashica krizi ile sarsıldı.

Kosova'nın İsrail maçı 12 Kasım'a ertelendi

İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalar nedeniyle UEFA, Kosova Milli Takımı'nın İsrail ile yapacağı maçı ertelemişti. Karşılaşmanın yeni tarihi 12 Kasım Pazar günü olarak belirlendi.

Aynı gün Başakşehir maçı var

Öte yandan Beşiktaş da 12 Kasım günü Rams Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik maç öncesi Siyah-Beyazlılar Rashica'nın Kosova Milli Takımı'na çağırılıp çağırılmayacağını beklemeye koyuldu.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz'dan flaş Bailly kararı
Habere Git

Rashica Başakşehir maçında olmayabilir

Bu durum göz önüne alındığında Milot Rashica'nın Rams Başakşehir maçında forma giyemeyebileceği ortaya çıktı. Rashica, Kosova Milli Takım kadrosuna çağırılırsa, başarılı kanat oyuncusu Beşiktaş'ın Başakşehir ile oynayacağı maçta yer alamayacak.

La Liga, Muriqi'nin maçını erteledi

İspanya La Liga yönetimi, Kosova - İsrail maçı hakkında UEFA'dan gelen karara göre Mallorca forması giyen Kosovalı Vedat Muriqi için 12 Kasım'daki Mallorca - Cadiz maçını ertelemişti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) henüz La Liga yönetimi gibi bir erteleme kararı almadı.

Senin için hazırladığımız haberler