Milot Rashica:'dan Eyüpspor galibiyeti yorumu: "Küçük bir engeldi"

22.09.2024 - 22:27 | Son Güncellenme: 22.09.2024 - 22:40

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında konuk ettiği ikas Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti. Maç sonu Beşiktaş'ta gol atan Milot Rashica, değerlendirmede bulundu.

Milot Rashica:'dan Eyüpspor galibiyeti yorumu: "Küçük bir engeldi"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda Eyüpspor'u ağırladı. İlk yarıda Rashica'nın golüyle öne geçen Kartal'a Eyüpspor ikinci yarıda penaltı golüyle karşılık verdi.

90+1'de bu kez penaltıyı kazanan taraf olan Beşiktaş Ciro İmmobile ile penaltıyı gole çevirerek maçı 2-1 kazandı.

Maç sonu Beşiktaş'ta Rashica ile Joao Mario değerlendirmede bulundu.

Rashica: "İşi kendimiz zorlaştırdık"

İlk olarak söz alan Rashica, "3 puan için çok mutluyum. Geçen hafta kaybettiğimiz 2 puandan sonra galibiyetle devam etmek çok önemliydi. Gol attığım için çok mutluyum. Maçı erken bitirebilirdik. 1-0'dan sonra 2'yi, 3'ü bulup daha rahat bir galibiyet alabilirdik. İşi kendimiz zorlaştırdık. Buna rağmen çok mutluyuz." dedi.

"Çok savaşan bir takım vardı"

3 puanın önemine dikkat çeken Rashic, "Geçen haftaki maçı da kazanmalıydık. Şampiyonluk yolunda küçük bir engel oldu 2 puan kaybı. Bunu bugün telafi ettik, çok önemli bir 3 puan aldık. Çok savaşan bir takım vardı sahada. Taraftarın da desteğiyle zor da olsa 3 puanı almayı başardık." dedi.

Joao Mario: "Herkes bana çok iyi davranıyor"

Joao Mario ise "Çok iyi gidiyor adaptasyon süreci. Hocamızın mentalitesine uyum sağlıyorum. Takımla aram çok iyi. Herkes bana çok iyi davranıyor. Taraftarın önünde ilk çıktığım maçta galibiyet aldığım için mutluyum.

Adaptasyon sürecim devam ediyor. Bu sürecin içinde fiziksel ve mental olarak yüzde 100 olma durumu var. Bunun için zaman gerekiyor. En iyi oyuncunun bile kendini geliştirmesi gerekiyor. Takıma faydalı olmak ve her maçı kazanmak istiyorum"

1Geliştirmemiz gereken şeyler var"

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Mert Günok ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

Mert Günok: "Eyüpspor oyunu çirkinleştirmeyen, iyi oynamaya çalışan, iyi bir takım. Bugün güzel bir maç oldu. Bize yakışmayan anlar da vardı. Zaman zaman istediklerimizi sağlayamadık, topu çok fazla rakibe verdik. Yoğun fikstürde böyle maçlar da olacaktır. Kazandığımız için mutluyuz. Ama geliştirmemiz gereken şeyler var"

Senin için hazırladığımız haberler