Rasim Ozan Kütahyalı kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

23.02.2021 - 16:47 | Son Güncellenme: 23.02.2021 - 16:51

Sosyal medya üzerinden gündeme gelen Beyaz TV spor yorumcusu ve köşe yazar Rasim Ozan Kütahyalı merak konusu olmaya başlandı. Rasim Ozan Kütahyalı, kimdir ve kaç yaşında gibi araştırmalar yapanlar ayrıca Rasim Ozan Kütahyalı mesleği nedir ve eğitim hayatı gibi armalar da yapıyorlar. Rasim Ozan Kütahyalı kiminle evli ve çocuğu var mı? İşte Rasim Ozan Kütahyalı hakkında tüm detaylar... Rasim Ozan Kütahyalı'nın mesleği nedir?

Rasim Ozan Kütahyalı kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

Yazarlık ve yorumculuk yapan Rasim Ozan Kütahyalı merak konusu olmaya başlandı. Gündeme gelen Rasim Ozan Kütahyalı kimdir ve ne iş yapar? İşte Rasim Ozan hakkında tüm detaylar...

Rasim Ozan Kütahyalı kimdir?

Rasim Ozan Kütahyalı kimdir, 30 Nisan 1981 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir.  Babası mühendis ve annesi öğretmen olan Rasim Ozan Kütahyalı İzmir 60. Yıl Anadolu Lisesini okumuş ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk bölümünü kazanmıştır. Fakat 2 sene okuduğu hukuk bölümünü yarıda bırakmıştır.

Rasim Ozan Kütahyalı, köşe yazarlığına 17 Mayıs 2008 tarihinde Taraf gazetesinde başladı.

19 Ağustos 2019'da Beyaz Futbol'a döndü ama tepkiler üzerine yeniden programdan ayrıldı.

8 Şubat 2020 tarihi itibarıyla Güneş gazetesinde köşe yazarlığına başladı.

2020'de Beyaz TV'de yeniden çeşitli programlara katılmaya başladı ve Boşnaklar'ın tepkisini çekti.

2007 yılında Taraf gazetesinin yorum sayfasına düşüncelerini yazarak gönderiyordu. Gönderdiği yazıların gazete kitlesi tarafından beğenilmesi üzerine Taraf gazetesinden yazarlık teklifi aldı ve böylece Rasim Ozan Kütahyalı ilk yazısı 2008 yılında Taraf gazetesinde yayınlanmış oldu.

2008-2011 yılları arasında Taraf gazetesinde köşe yazarlığı yapan Rasim Ozan Kütahyalı Takvim gazetesine transfer oldu ve 2013 yılına kadar Takvim gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır.  2013 yılında Çalık grubunun diğer yayın organı olan Sabah Gazetesine geçiş yaptı ve Pazar ekibinde köşe yazarlığına devam etti.

2010 yılında gazeteci Nagehan Alçı ile evlenen Rasim Ozan Kütahyalı'nın Ayşe Ela ve Betül Ayşe isminde iki kız çocuğu bulunmaktadır. 

2009 yılında yayınlanan ve Reha Muhtar'ın sunduğu "Çok Farklı" programından danışmanlık yaptıktan sonra 2009 yılında Kanaltürk kanalında yayınlanan "Ters Cephe" programında yorumculuk yapmıştır.

Köşe yazarlığı haricinde bir çok programda yorumculuk ve yayın danışmanlığı yapmıştır.  2008 -2009 tarihleri arasında Kanal T'in ana haberlerinde yorumculuğu ve Politik Performans programını Mahmut Övür ile birlikte sunmuştur.

Senin için hazırladığımız haberler