Raşit Çetiner: ''Sneijder Galatasaray'ın önüne geçmemeli''

14.07.2017 - 11:19 | Son Güncellenme: 14.07.2017 - 11:19

Uzun yıllar Galatasaray'da forma giyen, eski savunma oyuncusu Raşit Çetiner, Radyospor'da Eyüp Yıldız'a Ostersunds - Galatasaray mücadelesini yorumladı.

İşte o açıklamalar:

Galatasaray daha hazır değil, bunu net bir şekilde gördük ama Tudor'un herhangi bir planı yok bunu söyleyebiliriz. Galatasaray'ın planı olmadığı için gol pozisyonu bile üretemediğini söylebilirim. Savunma geçen sezondan daha iyi değil, hatta bana göre geçen sezonun gerisinde. Uzun yıllar savunmada oynamış bir isim olarak konuşuyorum. Maicon'u hiç beğenmedim, Galatasaray'ın sorunlarını çözebilecek bir oyuncu gibi durmuyor. 

Sneijder, Östersunds maçında oynasaydı ne yapardı diye tartışmak çok doğru olmaz. Sneijder önemli bir futbolcu ama Galatasaray'ın önüne geçmemeli. 

Raşit Çetiner kimdir?

Raşit Çetiner, (d. 10 Eylül 1956, İstanbul), Türk eski millî futbol, teknik direktör. Fenerbahçe ve Galatasaray'nın eski futbolcularındandir. Galatasaray taraftarı tarafından "Baba Raşit" lakabıyla anılır. Şubat 2010'dan itibaren ikinci kez Türkiye U-21 Millî Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğüne getirilmiştir.Aralık 2011'de ise görevine son verildiği açıklanmıştır.

AJANSSPOR ÖZEL HABER KAYNAK GÖSTERMEDEN KULLANILAMAZ

 

Senin için hazırladığımız haberler