Ravil Tagir, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Menajeri açıkladı!

07.05.2020 - 15:47 | Son Güncellenme: 07.05.2020 - 15:56

Ravil Tagir, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Menajeri açıkladı!

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer aldığı belirtilen Altınordu'nun genç stoperi Ravil Tagir hakkında menajerinden resmi transfer açıklaması geldi.

Ravil Tagir'in menajeri Ömer Koray Uzun, koronavirüs salgını nedeniyle futbola verilen ara sonrasında yaptıkları çalışmaları, futbolcularına gelen transfer teklifleri, virüs salgını sonrasında futbolun nasıl etkileneceği ve birçok konuda çok önemli tespitlerde bulundu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ömer Koray Uzun, "Bu süreçte yurt içindeki kulüplerden ücretlerde indirim konusunda hiçbir talep gelmedi. Yurt dışında ise Celta Vigo, Okay Yokuşlu'nun ücretinde %16 indirime gitti. Fakat tekrardan maçlar başlayınca o miktar ödenecek.

Gelecek sezon transfer ücretlerinde mutlaka düşüşler olacaktır. Futbol ekonomisinde bir daralma olacaktır. Önümüzdeki 2-3 yıllık süreci iyi yöneten kulüpler önemli bir yol olacaktır. Bu süreçte altyapıya da yatırım olacaktır."  ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Ravil Tagir'e teklif yaptı mı?

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Altınordu'da forma giyen Ravil Tagir hakkında ise Uzun, "Ravil Tagir'i yurt dışından takip eden önemli kulüpler var. Ravil'in yurt içinden kulüpler tarafından takip edilmesi de gayet normal. Bu süreçte Altınordu'ya ya da bana Fenerbahçe'den sözlü ya da resmi teklif gelmedi." dedi.

Kerim Alıcı için Beşiktaş, Salih Uçan içinse Galatasaray itirafı

Ömer Koray Uzun, sezon öncesinde Beşiktaş'ın Kerim Alıcı ile Galatasaray'ın ise Salih Uçan'a ilgilendiğini fakat transferlerin bazı nedenlerden dolayı gerçekleşmediğini söyledi.

TFF 1. Lig’in en değerlisi

1.82 boyunda olan ve sol ayağını kullanabilen Ravil Tagir, stoper ve sol bek bölgesinde oynayabiliyor. 1.2 milyon Euro ile TFF 1. Lig'in en değerli oyuncusu konumunda bulunan ve bu sezon Altınordu formasıyla 26'sı TFF 1. Lig ve 1'i Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi olmak üzere toplamda 27 maçta forma giyen Ravil Tagir, kırmızı-lacivertli formayla 1 kez gol sevinci yaşadı. Yaşına rağmen sezon başında Türkiye Ümit Milli Takımı’na da davet edilen genç futbolcu, 2 kez de Ümit Milli Takım için ter döktü.

Ravil Tagir, geçtiğimiz sezonlarda ise Türkiye U15 ile U16 Milli Takımlarında toplamda 16 kez oynamış ve ay-yıldızlı formayla 3 kez gol atma başarısı göstermişti.

Senin için hazırladığımız haberler