Ray Allen: "LeBron'un kendini yeniden şekillendirmesi gerek"

13.09.2018 - 16:44 | Son Güncellenme: 13.09.2018 - 16:44

LeBron James'le Miami Heat formasıyla iki yıl boyunca takım arkadaşlığı yapan Ray Allen, LeBron James'in Lakers'ta kendisini yeniden şekillendirmesi gerektiğini vurguladı.

Üç sezon önce resmi olarak emekli olduğunu açıklayan Ray Allen, Dan Patrick Show'a katıldı ve Lakers kadrosu hakkında gelen soruyu, "LeBron James'in bile kendisini yeniden şekillendirmesi gerekecek. Biz beraber Miami'de oynarken LeBron'un etrafında farklı şeyleri yapabilen bir sürü oyuncu vardı. O yüzden her zaman tüm yükü sırtlamak zorunda kalmıyordu. Cleveland'da durum biraz daha farklıydı. Orada etrafında bir sürü şutöre sahipti. Ancak şimdi Los Angeles'ta etrafında o kadar şutör yok. Nasıl uyum sağlayacaklar? Lance Stephenson ve Rajon Rondo topu elinde isteyen oyuncular. Peki LeBron bu durumda topa mutlak hakim olma durumundan feragat edip, kendisinde biraz değişiklik yapıp aynı zamanda bir sabit şutör rolüne de soyunabilecek mi? İzlemesi ilginç olacak." şeklinde yanıtladı.

LeBron James ve Ray Allen, Miami Heat'te beraber geçirdikleri iki yılın ilk yılında şampiyonluk yaşamışlardı.

NBA'de 19 sezon boyunca forma giyen 43 yaşındaki Ray Allen kariyeri boyunca 18.9 sayı, 4.1 ribaund ve 3.4 asist ortalamaları tutturdu.

EREN TUNCAY / AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler