RB'de yükselen değer: Yuki Tsunoda!

Furkan Sönmez
10.04.2024 - 19:01 | Son Güncellenme: 10.04.2024 - 19:08

Formula 1 takımlarından Visa CashApp RB pilotlarından Yuki Tsunoda, son zamanlarda yükselen form grafiğiyle ön plana çıkmayı başardı. İşte tüm detaylar.

RB'de yükselen değer: Yuki Tsunoda!

AJANSSPOR HABER

Formula takımlarından Visa CashApp RB'de Japon pilot Yuki Tsunoda, son zamanlarda sergilediği performansla takımının göz bebeklerinden biri olmayı başardı. Bu sezon sergilediği performansla takımın vazgeçilmezlerinden olan Tsunoda, bu sezon aldığı puanlardan sonra tecrübeli pilot Daniel Ricciardo'nun da eleştirilmesine neden oldu.

Japonya'da puan alan tek Japon pilot

Japonya GP'de yarışı 10. sırada tamamlayan 23 yaşındaki pilot, Japonya yarışları tarihinde puan kazanabilen tek Japon pilot olmayı başardı. 

Daniel Ricciardo'ya üstünlük sağladı

İlk 4 yarışta takım arkadaşı Daniel Ricciardo'nun önünde bitiren ve takım arkadaşına üstünlük sağlayan Tsunoda, Avustralya ve Japonya GP'sinde puanlar kazandı ve takımını markalar sıralamasında 6. sıraya çıkarttı. RB, Tsunoda'nın Avustralya GP'de 7. ve Japonya GP'de 10. olmasından dolayı toplamda 7 puanı hanesine yazdırdı.

RB markalar sıralamasında 6. sırada yer alırken Japon pilot ise topladığı 7 puanla Lance Stroll'ün 2 puan gerisinde 11. sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler