Partizan - Real Madrid: 78-85 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

04.05.2023 - 23:27 | Son Güncellenme: 04.05.2023 - 23:36

THY EuroLeague play-off turunda Real Madrid, Partizan deplasmanında 85-78 kazandı. Böylece seride durum 2-2 oldu. İşte maç sonucu ve yazılı özet.

Partizan - Real Madrid: 78-85 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Turkish Airlines EuroLeague'de play-off heyecanı devam ediyor. Partizan ile Real Madrid arasında oynanan inanılmaz serinin 4. maçı oynandı. Real Madrid, Belgrad'ta oynadığı maçı 85-78 kazanarak, seriyi Madrid'e taşıdı.

Real Madrid, kendi sahasında oynadığı ilk iki maçı kaybetti. İkinci maçın sonunda yaşanan istenmeyen olaylar ise hafızalardan henüz silinmedi. Partizan ise Madrid'te kazandığı ivmeyi Belgrad'ta sürdüremedi.

Partizan avantajı tepti

Deplasmanda iki maçı kazanmayı başaran Partizan, büyük bir süprize imza atarken, Real Madrid Sırbistan'da geri döndü. Serinin 3. maçını kazanmayı başaran İspanyol dev, 4. maçta da tura tutunmayı başardı. Partizan, kendi evinde kazanarak final four'a uzanma şansını tepti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray istemedi Karşıyaka parlattı!
Habere Git

Seri 5. maça gitti

Heyecan dolu, içinde her şeyi barındıran seri 5. maça uzandı. Seride 3 olanın final four'a gideceği karşılaşmada Real Madrid, ev sahibi avantajını elinde bulunduruyor.

Senin için hazırladığımız haberler