Real Betis, Sevilla Deplasmanına Gelen Fenerbahçe Taraftarına Destek Verdi

Akın Ungan
09.03.2023 - 17:34 | Son Güncellenme: 09.03.2023 - 17:41

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla ile karşılaşacak. İspanya'da Real Betis taraftarı Fenerbahçeli taraftarların yanına gelerek destek oldu. İşte detaylar.

Real Betis, Sevilla Deplasmanına Gelen Fenerbahçe Taraftarına Destek Verdi

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, son 16 turunda Sevilla ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertliler, kritik maç için İspanya'ya gitti. Taraftar ise takımını yalnız bırakmadı.

Real Betis taraftarından Fenerbahçeliler'e destek

Fenerbahçe taraftarı takımını desteklemek için İspanya'da bira araya gelirken, ilginç bir görüntü ortaya çıktı. La Liga ekiplerinden Real Betis tarafarı, Sevilla'nın karşısında, Fenerbahçe'yi tuttu. Betisliler, Sarı-Lacivertli taraftara destek için yanlarında yer aldı.

Aralarında büyük bir rekabet var

Real Betis ile Sevilla arasında büyük bir rekabet bulunuyor. Real Betis taraftarı bu nedenle Avrupa mücadelesinde Sevilla'nın karşısında yer aldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, 4 ay sonra Avrupa'da! Rakip Sevilla...
Habere Git

Fenerbahçe, Sevilla'yı 2008'de elemişti

Fenerbahçe ve Sevilla, 2008 yılında Şampiyonlar Ligi son 16 turunda eşleşmiş, sarı-lacivertliler, İspanyol rakibini eleyerek adını çeyrek finale yazdırmıştı.

Avrupa Ligi'nin 6 kupayla en çok kazanan takımı olan Sevilla, Manchester City, Borussia Dortmund ve Kopenhag'ın olduğu Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu 3. sırada tamamlayarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etti.

Play-off turunda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla eşleşen Sevilla, evinde 3-0 yendiği rakibine deplasmanda 2-0 yenilmesine rağmen tur atladı ve Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

Senin için hazırladığımız haberler