Real Madrid - Osasuna: 1-1 (Maç Sonucu - Özet)

Akın Ungan
02.10.2022 - 23:51 | Son Güncellenme: 03.10.2022 - 01:16

La Liga'da Real Madrid, 78'de kırmızı kart görerek 10 kişi kalan Osasuna'ya karşı kazanamadı. Maç 0-0 berabere bitti. Bu sonuçla Barcelona lider oldu.

Real Madrid - Osasuna: 1-1 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

La Liga'nın 7. haftasında Real Madrid ile Osasuna karşı karşıya geldi. Ligde liderlik koltuğunu koruması için 3 puan alması gereken Real Madrid, kendi evinde 0-0 berabere kaldı. 78. dakikada 10 kişi kalan Osasuna, güçlü rakibine karşı skoru korumayı başardı. Benzema'nın penaltı kaçırdığı maçın ardından Barcelona, lider oldu.

İlk kez kazanamadı, liderliği Barça'ya verdi

Geride kalan 7 haftada ilk beraberliğini alan Real Madrid, bu sezon ilk kez bir resmi maçı kazanamadı. Ligde 6 galibiyet 1 beraberliği bulunan Madrid, liderlik koltuğunu Barcelona'ya devretti. Ancelotti ve öğrenciler, topladıkları 19 puanla 2. sıraya geriledi.

Osasuna istediğini aldı

Real Madrid deplasmanından istediğini alan Osasuna, 4 galibiyetle geldiği maçtan 1 puan çıkarmayı başardı. Ligde 2 mağlubiyeti bulunan takım, ilk beraberliğini aldı. Osasuna, 13 puanla 6. sıraya yükseldi.

Vinicius ile öne geçti

Real Madrid, Santiago Bernabeu'da çıktığı maçın 42. dakikasında Vinicius Junior ile öne geçti. Paslarla gelen ev sahibi ekipte Alaba'dan topu alan Vinicius, sol çaprazdan arka direğe kesti. Kaleye yönelen top uzak köşeden ağlarla buluştu.

Osasuna 8 dakika sonra cevap verdi

Real Madrid'in golünden 8 dakika sonra Osasuna, Kike ile skora denge getirdi. Pas yaparak Real Madrid'in ritmini düşüren Osasuna'da Unai Garcia, sağ çaprazdan kale önüne kesti. İyi yükselen Kike, penaltı noktasında kafayla topu ters köşeden ağlara yolladı.

Osasuna 10 kişi kaldı, Benzema penaltıyı kaçırdı

Camavinga'nın sol çaprazdan ortasında Benzema topu kafayla kontrol etti ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancan Osasuna savunmasında David Garcia'nın müdahalesiyle yerde kaldı. VAR kontrolü sonrası maçın hakemi Garcia'ya kırmızı kart gösterirken, penaltıyı verdi. Beyaz noktaya gelen Benzema, topa çok sert vurdu ve top, üst direkten auta gitti.

İlgini Çekebilir
Juventus 3 puan hasretine son verdi
Habere Git

Aynı yıl Osassuna'ya karşı 3 penaltı kaçırdı

Benzema aynı yıl Osassuna'ya karşı 3 penaltı kaçırdı. La Liga'da son 7 penaltının 5'ini kaçıran Real Madrid'te kaçan penaltıların 3'ü Osasuna'ya, 2'si ise Celta Vigo'ya karşı oldu. Madrid'in kaçırdığı 5 penaltıdan 4'ünde topun başında Benzema vardı.

Senin için hazırladığımız haberler