Real Madrid, Arda Güler'in ardından yeni yıldızını buldu! Transfer

21.06.2024 - 17:51 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 18:03

La Liga ekiplerinden Real Madrid, Arda Güler'in ardından yeni genç yıldızını transfer etmeye hazırlanıyor. İşte bonservis talebiyle dudak uçuklatan o yetenek...

Real Madrid, Arda Güler'in ardından yeni yıldızını buldu! Transfer

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İspanyol devi Real Madrid, yeni yıldızını Fransa'da buldu. İşte Madrid'in transfer etmeye hazırlandığı Lille forması giyen 18 yaşındaki genç yetenek...

Real Madrid, Leny Yoro transferine hazırlanıyor

İspanyol basınından Marca'da yer alan habere göre; Avrupa futbolunda geleceğin en büyük yeteneklerinden biri olacağı ön görülen 18 yaşındaki Fransız stoper Leny Yoro, Real Madrid'e transferi için gün sayıyor.

Yoro'ya Bellinhgam modeli

Haber detayında, Leny Yoro ile görüşmelerin yapıldığı belirtlirken, genç yıldıza Real Madrid'in projelerinin ve buradaki rolünün ne olacağının aktarıldığı ifade edildi. Aynı operasyonun Madrid'in İngiliz yıldızı Jude Bellinhgam'ı transfer etmeden önce de gerçekleştirdiğinin altı çizildi.

Lille 60 milyon Euro istiyor

Lille'in Yoro için bonservis bedeli beklentisinin 50-60 milyon Euro olduğu ifade edilirken, İspanyol devi bu rakamı 35-40 milyon Euro bandına indirmek istiyor.

Premier Lig devleri Liverpool ve Manchester United'ın da transfer etmek istediği kaydedilen Leny Yoro için Real Madrid'in transferde favori olduğu ileri sürüldü.

44 maçta 3 gol kaydetti

Geçtiğimiz sezon Lille formasıyla 44 maçta forma giyen 18 yaşındaki stoper Leny Yoro, toplamda 3690 dakika sahada kaldı ve 3 gol kaydetti.

Yoro'nun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 50 milyon Euro seviyesinde.

Senin için hazırladığımız haberler