Real Madrid, Atalanta maçına 12 A takım oyuncusuyla gitti

22.02.2021 - 19:57 | Son Güncellenme: 22.02.2021 - 20:35

Şampiyonlar Ligi haberleri… Sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Real Madrid, Atalanta ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın kadrosuna A takımdan 12 futbolcu alabildi. 19 kişilik kafilenin kalanını altyapı oyuncuları oluşturuyor. İşte ayrıntılar…

Real Madrid, Atalanta maçına 12 A takım oyuncusuyla gitti

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Atalanta’ya konuk olacak Real Madrid’in başı sakatlıklarla dertte. Sergio Ramos, Eden Hazard ve Karim Benzema gibi yıldızlar başta olmak üzere son dönemde oyuncularından gelen üst üste kötü haberlerle sarsılan İspanyol devi kadro kurmakta zorlanıyor. Teknik direktör Zinedine Zidane’ın İtalya seyahati için açıkladığı kafilede de yalnızca 12 A takım oyuncusunun olması dikkat çekti. 

9 önemli eksik var

24 Şubat Çarşamba günü saat 23.00’de oynanacak zorlu maçta Marcelo, Dani Carvajal, Sergio Ramos, Fede Valverde, Rodrygo, Alvaro Odriozola, Eder Militao, Eden Hazard ve Karim Benzema takımlarını yalnız bırakacak. Hemen hemen hiç hamle şansı kalmayan Zidane’ın böyle bir ortamda nasıl tercihler yapacağı merakla bekleniyor.   

Real Madrid'in Atalanta maçı için açıklanan 19 kişilik aday kadrosu şöyle:

Kale: Courtois, Lunin, Altube

Defans: Varane, Nacho, Mendy, Chust, Miguel

Orta Saha: Kroos, Modric, Casemiro, Isco, Arribas, Blanco

Forvet: Asensio, Lucas Vazquez, Vinicius Junior, Mariano, Hugo Duro

Senin için hazırladığımız haberler