Real Madrid Başkanı Perez'den Ronaldo sözleri!

27.05.2018 - 00:36 | Son Güncellenme: 27.05.2018 - 00:36

İspanya Ligi ekiplerinden Real Madrid’in başkanı Florentino Perez, Liverpool’u Şampiyonlar Ligi finalinde 3-1 yendikleri maç sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Avrupa’nın 1 numaralı kupasını kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Perez, Cristiano Ronaldo’nun ayrılık sinyalleri üzerine de dikkat çeken sözler söyledi.

“Dünyanın en iyi oyuncularına sahibiz”

Messi’nin Real Madridli futbolcularla ilgili bir açıklamasını hatırlatan Perez, ”Messi’nin dediği gibi, her pozisyonda dünyanın en iyi oyuncularına sahibiz. Gerçekten harika bir takımımız var. Sonuç olarak dünya futboluna liderlik ediyoruz. Şampiyonlar Ligi, dünyaya liderlik ediyor. Neredeyse her güçlü takımla oynadık. Mutluyuz” dedi.

Cristiano Ronaldo, Real Madrid’den ayrılıyor mu?

Öte yandan Ronaldo’nun, “Geleceğimle ilgili açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağım” şeklindeki ifadeleri de Perez’e soruldu. Perez, ”Böyle şeyleri, kutlama yaptığımız gün neden soruyorsunuz? Herkesin konuşma hakkı var. Önemli olan kulübün başarısıdır. Bugün hepimiz başarıyı kutluyoruz. Kişisel konularda çok konuşmayı tercih etmiyorum” ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler