Real Madrid galip geldi, yenilmezlik serisi devam etti!

19.10.2024 - 23:49 | Son Güncellenme: 19.10.2024 - 23:58

İspanya La Liga'nın 10'uncu haftasında Real Madrid, deplasmanda Celta Vigo ile karşılaştı. İspanyol devi 3 puanı 2 golle aldı. İşte detaylar...r

Real Madrid galip geldi, yenilmezlik serisi devam etti!

AJANSSPOR - HABER

İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid, La Liga'nın 10'uncu haftasında Celta Vigo karşısında 2-1'lik skorla galip geldi ve hanesine 3 puan daha yazdırmayı bildi.

Mbappe ve Vinicius ile güldü

Eflatun-Beyazlı takıma galibiyeti getiren golleri 20. dakikada Kylian Mbappe ve 66. dakikada Vinicius Junior kaydetti. Celta Vigo'nun maçtaki tek golü 51. dakikada Williot Swedberg'den geldi.

Barcelona'yı takipte

Real Madrid bu sonuçla birlikte puanını 24'e yükseltti. Madrid temsilcisi, bir maçı eksik olan Barcelona'nın averajla gerisinde 2. sırada yer alıyor.

Mağlup olmayan iki takımdan biri

Bu sezon ligde 10 maçı geride bırakan başkent ekibi, 7 galibiyet ve 3 beraberlikle birlikte yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı. Eflatun Beyazlılar Atletico Madrid ile birlikte La Liga'da mağlup olmayan iki takımdan biri.

Arda forma giymedi

Real Madrid'in Türk yıldızı Arda Güler, Celta karşısında maça yedekte başladı. 19 yaşındaki milli futbolcu bu mücadelede süre almadı.

El Clásico heyecanı

Real Madrid, La Liga'nın gelecek haftasında Santiago Bernabeu'daki El Clásico'da Barcelona'yı ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler