Real Madrid gol başı milyon para ödeyecek! Endrick...

27.08.2024 - 12:09 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 12:23

İspanya La Liga devi Real Madrid'in yeni transferi Endrick'in sözleşme detayları ortaya çıkıyor. İspanyol devi genç oyuncunun her golünde Palmeiras'a ödeme yapacak. Detaylar...

Real Madrid gol başı milyon para ödeyecek! Endrick...

AJANSSPOR HABER

İspanyol devi Real Madrid'in Brezilya ekibi Palmeiras'tan kadrosuna kattığı genç oyuncu Endrick'in sözleşmesinde gol başı para olduğu ortaya çıktı. Madrid ekibi Brezilya temsilcisine her gol sonrası para ödeyecek.

Dev ödeme olacak

Globo Esporte'de yer alan habere göre; Real Madrid, Endrick'in attığı her gol için Palmeiras'a 35 bin Euro para ödeyecek. Türk Lirasına çevrildiğinde ise para her gol için 1.331.528,93 TL yapıyor.

İlk golünü attı

Real Madrid'in geçtiğimiz gün LA Liga'da Valladolid ile karşı karşıya geldiği maçta genç oyuncu Endrick, takımının ilk golünü atma başarısı gösterirken Real Madrid formasıyla da ilk golünü atma başarısını gösterdi.

18 yıl ve 35 günlükken Endrick, La Liga tarihinde Actual Madrid formasıyla gol atan en genç yabancı oyuncu oldu. Brezilyalı uluslararası oyuncu 86. dakikada oyuna dahil oldu ve on dakikadan kısa bir süre sonra ağları buldu.



Endrick, Ronaldo Nazario, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale ve Jude Bellingham gibi Los Blancos formasıyla La Liga’daki ilk maçında gol atan ünlü oyuncuların arasına katıldı.

Senin için hazırladığımız haberler