Real Madrid, Luka Modric'in Sözleşmesini Uzattı | Transfer Haberleri

08.06.2022 - 14:46 | Son Güncellenme: 08.06.2022 - 15:33

Transfer haberleri...İspanya Ligi takımlarından Real Madrid, Hırvat yıldız Luka Modric'in sözleşmesini bir yıl daha uzattığını açıkladı. İşte detaylar.

Real Madrid, Luka Modric'in Sözleşmesini Uzattı | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Bu sezon hem İspanya Ligi'ni hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid, Luka Modric ile olan sözleşmesini uzatma kararı aldı.

Luka Modric ile 1 yıl daha

Kulüpten yapılan açıklamada, 36 yaşındaki Hırvat yıldızın sözleşmesinin 30 Haziran 2023 yılına kadar uzatıldığı belirtildi. 

Real Madrid kariyeri

2012 yılında Tottenham'dan İspanyol devine 35 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Luka Modric, çıktığı 436 maçta 31 gol ve 73 asist kaydetti.

Modric, Eflatun-beyazlı forma ile 5 Şampiyonlar Ligi, 4 FIFA Dünya Kulüpler Kupası, 4 İspanya Süper Kupa, 3 La Liga şampiyonluğu, 3 UEFA Süper Kupa, 1 İspanya Kupası kazanırken, 2018 yılında da Ballon D’or ödülüne layık görüldü.

Transfer döneminde bu zamana kadar sadece Alman defans oyuncusu Antonio Rüdiger'i renklerine bağlayan eflatun-beyazlı kulübün, Monaco'dan 22 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Aurelien Tchouameni'yi de kısa sürede transfer etmesi bekleniyor.

Bale, Getafe'ye gidebilir

Diğer yandan, Real Madrid ile yollarını ayıran Galli futbolcu Gareth Bale'in Getafe'ye gidebileceği belirtildi.


Getafe Kulübü Başkanı Angel Torres, Bale'in menajerinin kendileriyle temasa geçtiğini, bu futbolcunun olası transferi için kulüp yönetiminin ve teknik heyetin bilgisinin istendiğini açıkladı.

Getafe'de Türk futbolcular Enes Ünal ve Okay Yokuşlu forma giyiyor.

Senin için hazırladığımız haberler