Vinicius varsa Real Madrid rahat! Maçı geri çevirdi! Arda Güler... (ÖZET)

Ali Bozkurt
03.03.2024 - 00:27 | Son Güncellenme: 03.03.2024 - 01:17

Milli oyuncumuz Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, deplasmanda Valencia'ya konuk oldu. Karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi. İşte maç özeti, goller ve detaylar...

Vinicius varsa Real Madrid rahat! Maçı geri çevirdi! Arda Güler... (ÖZET)

AJANSSPOR HABER

İspanya La Liga 27. haftasında lider Real Madrid, deplasmanda Valencia'nın konuğu oldu. Arda Güler'in yedek olduğu maçta Valencia, 2-0 öne geçmesine rağmen Real Madrid maçı çevirdi ve karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi. Karşılaşmanın sonunda ise ilginç bir olay yaşandı. Real Madrid galibiyet golünü bulduğu anda hakem maçı bitirdi ve gol geçersiz sayıldı. Detaylar...

Hugo Duro Perales perdeyi açtı

Real Madrid, kendi ceza alanı içinden oyunu kurmak isterken topu savunmadan bir türlü çıkaramadı. Savunmada üst üstte hatalar yapan Real Madrid topu ağlarında buldu. Valencia'da Hugo Duro Perales, attığı kafa golüyle skoru 1-0'a getirdi.

Roman Yaremchuk 2 yaptı

27. dakikada savunma hatasıyla kalesinde gol gören Real Madrid, 3 dakika sonra tekrardan Valencia'ya engel olamadı ve skor 2-0'a geldi. Carjaval, topu geriye doğru atarken Roman Yaremchuk, araya girdi ve attığı golle skoru 2-0'a getirdi.

Carvajal asist Vinicius gol

İlk yarının bitmesine dakikalar kala Real Madrid, Vinicius ile farkı 1'e indirdi. Carvajal sağ taraftan içeriye orta açtı. Kalecinin hatasında top Vinicius'a geldi. Genç oyuncu topa dokunarak ağları buldu ve skoru 2-1'e getirdi.

Vinicius maçı çevirdi

Real Madrid 2-0 geriye düştüğü maçı 2-2'e geri getirmeyi başardı. Karşılaşmanın 76. dakikasında Brahim Diaz, ceza alanı içine girdikten sonra topu çizgiye kadar götürdü. Çizgiden içeriye çevirdiğü topa Vinicius, kafa vuruşu yaparak topu ağlara gönderdi. VAR'da incelenen pozisyon sonrası ofsayt olmadığı kararı verildi ve gol geçerli sayıldı. Real Madrid bu golle skoru 2-2'e getirdi.

Diakhaby kötü sakatlandı

Valencia'da Diakhaby, karşılaşmanın son bölümünde kötü sakatlık yaşadı. Gineli oyuncu pozisyonu kesmek isterken iki Real Madridli oyuncunun arasında kaldı ve dizi döndü. Hemen oyuna sedye davet edildi. Modric gözyaşlarını tutamazken Valencialı oyuncular da şok yaşadı. Diakhaby, karşılaşmaya devam edemedi ve sedye ile sahadan ayrıldı.

VAR penaltı yok dedi

Valencia, uzatma dakikalarında penaltı kazandı. Hugo Duro, yerde kaldı ve maçın hakemi 90+1'de penaltı noktasını gösterdi. VAR'da incelenen pozisyon sonrası maçın hakemi pozisyonu incelemeye davet edildi. Mazzora, pozisyonu inceledikten sonra penaltı kararını iptal etti. 

Cenk Özkaçar son dakikalarda girdi

Valencia'da Diakhaby sakatlanması sonrası oyuna Cenk Özkaçar girdi. Milli oyuncumuz oyunun son bölümüde maça dahil oldu.

Arda Güler forma giymedi

Valencia maçına yedeklerde başlayan milli oyuncumuz Arda Güler karşılaşmada forma giydi. Carlo Ancelotti, değişikliklerde Arda Güler'e yer vermedi.

Golle maç bitmesi aynı anda oldu!

Real Madrid, karşılaşmanın son saniyesinde Jude Bellingham ile gol buldu. Maçın hakemi bitiş düdüğünü çalmasıyla aynı anda gelen gol geçerli sayılmadı. Ancelotti dahil tüm Real Madrid oyuncuları hakemin etrafını sardı. Valencia ise gol geçerli sanarak yere yığıldı. Daha sonra hakemin golü vermediğini fark edince alınan 1 puanı kutlamaya başladı.

Jude Bellingham kırmızı kart gördü

Hakemin golü iptal etmesi sonrası uzun süre sert tepki veren Jude Bellingham, maç bittikten sonra kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler