Real Madrid, o oyuncular hakkında kararını verdi!

23.04.2020 - 17:39 | Son Güncellenme: 23.04.2020 - 17:46

Real Madrid, o oyuncular hakkında kararını verdi!

Gençleştirme hareketine gitmeyi planlayan ve bu yüzden takımdaki yaşı ilerlemiş bazı oyuncularla yollarını ayırmayı planlayan Real Madrid, son kararını verdi. SoccerLink'in haberine göre Real Madrid yönetimi, teknik direktör Zinedine Zidane ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası takımdan ayrılması ve takıma transfer edilmesi gereken oyuncuları belirleyen heyet, köklü bir değişime gitmeyi planlıyor.

Takımdan ayrılması beklenen 4 futbolcu var. İşte o isimler:

Luka Modric

2018 yılında Ballon d'Or'u kazanarak, 10 senelik Messi-Ronaldo hegemonyasına son veren Hırvat orta saha Luka Modric, Madrid macerasının sonuna geldi. Ballon d'Or'u kazandıktan bir sezon sonra son 30 kişilik Ballon d'Or listesine giremeyen Hırvat oyuncu, hem tarihe geçmiş, hem de performansındaki büyük düşüşü gözler önüne sermişti. Habere göre İtalya Seri A ekiplerinden Inter, geçtiğimiz sezon transferinde mutlu sona ulaşılamayan 34 yaşındaki futbolcuyla bu sezon sözleşme imzalamayı planlıyor.

Hırvat orta saha Luka Modric, bu sezon Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 30 maçta 5 gol, 5 asistlik bir performans gösterdi.

Gareth Bale

Real Madrid, her ne kadar Galli futbolcuyu takımda tutmayı istese de, Gareth Bale için Madrid macerası bitmiş gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde menajerinin yaptığı açıklamada 30 yaşındaki futbolcuya birçok Premier Lig ekibinin talip olduğu ve oyuncununda tekrar Premier Lig'e dönmek istediğini söylemişti.

Gareth Bale, bu sezon Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 18 maçta 3 gol, 2 asistlik bir performans gösterdi.

James Rodriguez

2014 Dünya Kupasında gösterdiği performans sayesinde Real Madrid'e gelen ve büyük umutlarla transfer edilen James Rodriguez, bir türlü istenilen performansı gösteremedi. Madrid yönetimi, kiralık olarak gittiği Bayern Münih'te tutunamayan futbolcuya bir sezon daha şans vermiş ancak Kolombiyalı futbolcu bu şansı iyi değerlendirememişti. İspanyol kulüp, sezon sonunda 28 yaşındaki futbolcuyu elden çıkarmaya hazırlanıyor.

James Rodriguez, bu sezon Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 13 maçta 1 gol, 2 asistlik bir performans gösterdi.

Marcelo

Kısa süre gösterdiği performansıyla önce sırf günümüz değil, tarihin en iyi sol bekleri arasında gösterilen Marcelo, sezon sonunda Madrid macerasına son vermeye hazırlanıyor. Madrid yönetiminden bonservis ücretinin düşürülmesini isteyen Brezilyalı futbolcu, Fransa'dan Paris Saint-Germain, İtalya'dan ise Juventus ile temas halinde.

Marcelo, bu sezon Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 19 maçta 1 gol, 6 asistlik bir performans gösterdi.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler