Real Madrid, Raphael Varane'ın peşinde!

Ali Bozkurt
22.12.2023 - 16:27 | Son Güncellenme: 22.12.2023 - 16:29

Kadrosundaki sakatlıklar sebebiyle zor günler yaşayan Real Madrid, savunma takviyesi için Manchester United forması giyen eski oyuncusu Raphael Varane'ı gündemine aldı.

Real Madrid, Raphael Varane'ın peşinde!

AJANSSPOR HABER

Alman basınında Bild'de yer alan habere göre; Real Madrid, savunma bölgesini eski futbolcusu Raphael Varane ile güçlendirmek istiyor. Kadrosunda çok sayıdada sakat oyuncusu bulunan Madrid ekibi, devre arasında özellikle savunma bölgesine takviye yapmayı planlıyor.

Savunmaya çare Varane

Real Madrid'de, Eder Militao çapraz bağlarının kopması sonucu sezonu kapatmıştı. Geçtiğimiz hafta aynı sakatlığı yaşayan David Alaba da sezonu kapatınca, Madrid savunma bölgesine acil takviye yapmaya karar verdi. Listenin en başında da Real Madrid'de 10 yıl forma giyen Fransız futbolcu Raphael Varane yer alıyor.

Sakatlarla başı dertte

Real Madrid, bu sezon sakatlıklarla dolu bir sezon geçiriyor. Milli futbolcumuz Arda Güler'in de aralarında bulunduğu çok sayıda isim takımdan uzun süredir ayrı kaldı. Kaleci Courtois, yazın yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonu kapatırken; Militao, Alaba, Mendy ve Vinicius Jr gibi isimlerin de uzun süreli sakatlıkları bulunuyor.

United'da geri plana düştü

Manchester United'da teknik direktör Erik Ten Hag, stoper bölgesinde Harry Maguire, Victor Lindelof ve Jonny Evans isimlerini tercih ediyor. Bu sezon yedek kulübesinde yer alan Varane da eski takımına dönmeye sıcak bakıyor. 30 yaşındaki savunmacı, bu sezon yalnızca 9 maça ilk 11'de başladı.

Madrid'de büyük başarılara imza attı

Raphael Varane, 2011-12 sezonunda kadrosuna katıldığı Real Madrid'de 10 sezon boyunca mücadele etti. 10 yılda 361 maçta forma giyen Fransız stoper, 4'ü Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olmak üzere 18 kupa kazandı. Varane, Madrid kariyerinde 17 gol atmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler