Real Madrid, Serie A şampiyonunu takımın başına getiriyor

28.05.2021 - 19:07 | Son Güncellenme: 28.05.2021 - 19:13

Son dakika spor haberleri... Real Madrid'in yeni teknik direktörü Antonio Conte mi oluyor? La Liga devi, Inter'den ayrılan Conte ile görüşüyor.

Real Madrid, Serie A şampiyonunu takımın başına getiriyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A’da Inter’i 11 yıl sonra şampiyon yapan teknik adam Antonio Conte ile yollar ayrılmıştı. İspanyol devi Real Madrid’in Conte’ye 2 yıllık sözleşme teklif ettiği öne sürüldü.

 

Conte, Real Madrid'in yeni teknik direktörü mü olacak?

La Liga ekibi Real Madrid, teknik direktör Zinedine Zidane ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Inter ise takımı Serie A'da 11 yıl sonra şampiyon yapan Antonio Conte'nin görevine son verdi. 

Real Madrid'den Conte'ye iki yıllık sözleşme

Bu gelişmelerin üzerine Conte'nin Real Madrid'in başına geçebileceği iddiaları güçlendi. İtalyan gazeteci Nicola Schira ise, Real Madrid'in Antonio Conte'ye iki yıllık sözleşme teklif ettiği, İspanyol devi ve İtalyan teknik adam arasındaki görüşmelerin devam ettiğini öne sürdü. 

Inter ile 11 yıl sonra gelen şampiyonluk

Siena'da başlayan teknik direktörlük kariyerinde Arezzo, Bari, Juventus, İtalya Milli Takımı, Chelse ve son olarak Inter'i çalıştıran Conte, lacivert - siyahlılar ile 2020-21 Serie A sezonunu şampiyon tamamladı. Conte, böylece Inter'i ligde 11 yıl aradan sonra kupaya götürdü. 

Senin için hazırladığımız haberler