Real Madrid Eski Fenerbahçeli Kostas Sloukas'ı Kadrosuna Katmak İstiyor

13.03.2023 - 19:56 | Son Güncellenme: 13.03.2023 - 20:25

EuroLeague'in şampiyonluk adaylarından Real Madrid önümüzdeki sezon takıma bir guard takviyesi yapmak istiyor. İspanyol devinin hedefi ise eski Fenerbahçeli Kostas Sloukas.

Real Madrid Eski Fenerbahçeli Kostas Sloukas'ı Kadrosuna Katmak İstiyor

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Real Madrid önümüzdeki sezon, yaşlanan guard rotasyonunu güçlendirmek istiyor. İspanyol devinin hedefinde ise tanıdık bir isim var.

Listenin tepesinde eski Fenerbahçeli var

İspanyol basınından Encestando’nun bildirdiği habere göre Real Madrid önümüzdeki sezon kadrosuna iki tane oyun kurucu katmak istiyor. Listenin ilk sırasında ise Olympiakos forması giyen eski Fenerbahçeli Kostas Sloukas var.  

Olympiakos bırakmak istemiyor

EuroLeague lideri Olympiakos 33 yaşındaki deneyimli guard ile yollarını ayırmak istemiyor. Yunan devinin sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncunun sözleşmesini uzatmak istediği, Sloukas'ın iki takım arasında seçim yapacağı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Sloukas attı, Real yıkıldı! Madrid sokakları buz kesti...
Habere Git

Guard rotasyonu yaşlanıyor

Real Madrid'in guard rotasyonu çok deneyimli isimlerden oluşsa da, bu oyuncuların ilerleyen yaşları ve sakatlık geçmişleri Los Galacticos'u takviye yapma konusunda neredeyse zorunlu kılıyor. Real Madrid'in guard rotasyonu; Sergio Llull (36), Sergio Rodriguez (36), Fabian Causeur (36), Nigel Willams-Goss (29)'dan oluşuyor.

Bu sezon iyi iş çıkarıyor

Bu sezon Yunan devinin formasını 24 EuroLeague maçında terleten 33 yaşındaki yıldız, 11.0 sayı, 2.3 ribaund ve 6.4 asist ortalamaları ile mücadele ediyor. 

Fenerbahçe ile şampiyon oldu

Yunan guard 5 sezon ülkemizde Fenerbahçe forması giydi. Burada Zeljko Obradovic takımının önemli parçalarından olan Kostas Sloukas temsilcimizin 2016-2017 sezonunda kazandığı Euroleague şampiyonluğuda kilit rol oynamıştı.

İlgini Çekebilir
Real Madrid'ten kritik Brown hamlesi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler