Real Madrid soyunma odasında kavga! Ramos ve Florentino Perez...

08.03.2019 - 02:25 | Son Güncellenme: 08.03.2019 - 02:25

Real Madrid soyunma odasında kavga! Ramos ve Florentino Perez...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Hollanda temsilcisi Ajax'a 4-1 yenilerek elenen Real Madrid'de sular durulmuyor.

 

Real Madrid'e yakın Marca gazetesinin iddiasına göre Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile Sergio Ramos arasında tartışma yaşandı.

 

"Tek suçlusu biz değiliz"

Kaptan Sergio Ramos ise soyunma odasında futbolcuları ağır şekilde suçlayan Perez'e karşı çıktı.

Ramos'un Perez'e, ''Bunun tek suçlusu biz değiliz! Yazın forvet alacağız diye söz verdin ama sözünde tutmadın'' diye bağırdığı belirtildi.

 

"Paramı ver, ben giderim"

Ramos'un çıkışı üzerine Perez, tecrübeli futbolcuyu takımdan atmakla tehdit etti.

Ramos ise başkanın tehdidinin ardından, ''Sözleşmemin kalanındaki paraları ver, ben giderim.' sözlerini kullandı.

 

Sesler yükseldi

Sergio Ramos ve Florentino Perez'in tartışmasında seslerin bir hayli yükseldiği belirtilirken diğer tüm futbolcularında o an soyunma odasında olduğu kaydedildi. (Goal)

Zidane hamlesi

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, takımın başına tekrar Zinedine Zidane'ı getirmek için harekete geçti.

İspanya Ligi’nde şampiyonluktan giderek uzaklaşan, Kral Kupası’nda Barcelona’ya, Şampiyonlar Ligi’nde de Ajax’a elenmekten kurtulamayan Real Madrid’de Başkan Florentino Perez, yeniden Zinedine Zidane’ı takımın başına getirmek için harekete geçti.

Real’le yakınlığı ile bilinen İspanyol spor gazetesi Marca’nın haberine göre Perez, takıma üst üste 3 Şampiyonlar Ligi kazandıran Fransız ylıldızı geri dönmesi adına ikna etmek için görüşmelere başladı.

"Reddetti"

Real Madrid'in eski başkanı Ramon Calderon ise, Fransız teknik direktör Zinedine Zidane'ın Real Madrid'in teklifini reddettiğini açıkladı. 

Calderon, Florentino Perez'in Jose Mourinho'yu da takımın başına getirmek istediğini söyledi.

46 yaşındaki teknik direktör geçen yaz Real Madrid ile üçüncü Şampiyonlar Ligi'ni kazandıktan sonra ayrılma kararı almıştı.

BBC Radio 5 Live'e açıklamalarda bulunan Calderon, "Bu sabah Florentino Perez'in Zidane'ı tekrar geri getirmek için aradığını biliyorum. Ancak, Haziran ayında tekrar geri gelme ihtimalini de düşünüyor.

Şampiyonlar Ligi'ni üst üste 3 kez kazanan tek teknik direktör

Zidane, son olarak Liverpool'a karşı kazandığı maçtan birkaç gün sonra Real Madrid'den ayrılma kararı almıştı. Fransız teknik direktör üst üste 3 kez Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ilk teknik direktör olurken toplamda üç kez bu kupayı Bob Paisley ve Carlo Ancelotti de kazanmayı başarmıştı.

Calderon, "Sezonun bu anında yapacağınız her türlü değişiklik yanlış olacaktır. Sezon sonunu beklemeleri gerekiyor ama taraftarların eleştirilerine maruz kalacaklardır" ifadelerini kullandı.

"Bu hafta başlayabilir"

İspanyol AS Gazetesi, Mourinho'nun bu hafta Real Madrid'de göreve başlayabileceğini yazdı.

Senin için hazırladığımız haberler