Real Madrid tarihi belirledi! Arda Güler bu tarihte formasına kavuşuyor!

Orhan Gülek
07.12.2023 - 17:38 | Son Güncellenme: 07.12.2023 - 17:41

İspanya La Liga devi Real Madrid'e transfer olan ve sakatlıklar sebebiyle bir türlü forma giyemeyen genç milli futbolcu Arda Güler, yakın zamanda Real Madrid formasına kavuşmaya hazırlanıyor. İşte detaylar.

Real Madrid tarihi belirledi! Arda Güler bu tarihte formasına kavuşuyor!

AJANSSPOR - HABER

Sezon başında Fenerbahçe'den 20 milyon euroluk bir bedelle dünya devi Real Madrid'in yolunu tutan 18 yaşındaki genç yıldız Arda Güler, bu sezon eflatun beyazlı formayı sırtına geçiremedi. Bu sezon sadece iki kez kadroda yer alan Arda Güler, Real Madrid ile 1 dakika dahi forma giyemedi. PlanetRealMadrid haber sitesine göre, Arda Güler'in 17 Aralık'ta Real Madrid'in Villarreal ile oynayacağı maçta süre almasını bekleniyor. 

Arda Güler 10 gün sonra sahada

Türk yıldız Arda Güler, habere göre Villarreal ile oynayacağı lig maçında az da olsa süre alabilir. Ayrıca AS gazetesine göre de Arda Güler'in geri dönüş tarihinin açıklanması dikkat çekici olarak yer aldı. Haberdeki detaya göre, Real Madrid kulübü Arda Güler'in tam olarak sahalara ne zaman döneceği ile ilgili tedbirli yaklaştı ve 18 yaşındaki genç futbolcuya baskı yapmak istemedi.

Yalnızca iki maçta kadrodaydı

Genç milli yıldız Arda Güler, Real Madrid formasını henüz resmi maçlarda giyemedi. 18 yaşındaki orta saha, La Liga'da Rayo Vallecano ve Şampiyonlar Ligi'nde Braga maçlarının kadros8unda yer aldı. O maçlarda da süre bulamayan milli futbolcu, antrenmanda sakatlanarak bir süre daha sahalardan uzak kaldı.

İlgini Çekebilir
Arda Güler'den Bellingham'a cevap geldi: Saha dışında...
Habere Git

Sakatlık yüzünden 16 maçı kaçırdı

Real Madrid'in 18 yaşındaki yıldız adayı Arda Güler, ilk olarak menisküs sakatlığından dolayı tam 2 ay sahalarda uzak kaldı. Antrenmanlara yeniden başlayan genç futbolcu, kas sakatlığı yaşadı ve bu sefer 1 ay sahalardan uzak kaldı. Sahalara yeniden dönen ve Rayo Vallecano, Braga maçlarında kadroda yer alan Real Madrid'in 24 numaralı futbolcusu Arda Güler, bir kez daha antrenmanda sakatlanarak sahalardan bir süre daha uzak kaldı. Şu ana kadar sakatlık nedeniyle 16 resmi maçı kaçıran Türk futbolcu, 17 Aralık'ta oynanacak Villarreal maçında ilk kez süre alabilir.

Arda Güler'in Fenerbahçe kariyeri

Fenerbahçe U19 takımıyla 30 maça çıkan milli yıldız, 14 gol ve 13 asistlik performansa imza attı. Arda Güler, Fenerbahçe'nin U19 takımında 2494 dakika süre aldı. Milli futbolcu A takımında ise 51 kez forma giydi. Fenerbahçe formasını toplamda 51 kez giyen genç futbolcu, 9 gol ve 12 asistlik performans sergiledi. 189 yaşındaki orta saha, 1920 dakika sahada yer aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler