Real Madrid ve Barcelona, transferde karşı karşıya!

07.07.2024 - 18:47 | Son Güncellenme: 07.07.2024 - 19:01

İspanya'nın iki dev kulübü Real Madrid ve Barcelona'nın, Alman futbol yıldızının transferinde karşı karşıya olduğu ifade edildi. İşte tüm detaylar...

Real Madrid ve Barcelona, transferde karşı karşıya!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

La Liga'nın iki ezeli rakibi Real Madrid ve Barcelona, bu kez transferde karşı karşıya geldi. İspanyol devlerinin, Alman yıldız için devrede olduğu ifade edilirken, transferde avantajlı olan takım duyuruldu.

İki dev karşı karşıya

Sport'ta yer alan habere göre; Real Madrid ve Barcelona, geçtiğimiz sezon Bundesliga'da Bayer Leverkusen ile olağanüstü bir performansa imza atan Florian Wirtz'i transfer etmek istiyor.

Haber detayında Barcelona'nın, Florian Wirtz'i takip ettiği ve kadrosuna katmak istediği ifade edilirken, Real Madrid'in de Katalanlara rakip olacağı kaydedildi.

Madrid transferde emin

Madrid'in Alman yıldızın transferinde kendinden emin olduğu ve oyuncuyu gelecek sezon kadrosuna katacağına inandığı belirtildi.

Leverkusen karnesi

Florian Wirtz, geride bıraktığımız sezonda Bayer Leverkusen ile Bundesliga'da şampiyonluğa ulaştı. Wirtz, toplamda 49 maçta forma giydi ve 18 gol, 20 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler