Real Madrid'de Arda Güler çılgınlığı: Yıldızları geride bıraktı!

Cem Ergün
20.07.2024 - 17:27 | Son Güncellenme: 20.07.2024 - 17:33

İspanya devi Real Madrid'in formasını giyen A Milli yıldızımız Arda Güler, takımdaki yıldızları bir bir geride bırakmayı başardı. İşte tüm detaylar...

Real Madrid'de Arda Güler çılgınlığı: Yıldızları geride bıraktı!

İspanya basınından Defansa Central'in haberine göre; Real Madrid'in forma satışlarına Arda Güler patlaması yaşandı. Genç yıldız, takımdaki birçok ismi geride bırakmayı başardı ve ilk 5'e adını yazdırdı.

Forması en çok satılan yıldızlar

Çıkan haberde Real Madrid'de forması en çok satın alınan isimlere yer verildi. Buna göre birinci sırada Madrid ekibinin yeni transferi Fransız yıldız Kylian Mbappe yer aldı.

İlk üçteki diğer isimler ise Kylian Mbappe'yi takip eden Vinicus JR. ve Jude Bellingham oldu.

Arda Güler ilk 5'te kendine yer buldu

Real Madrid'in geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den transfer ettiği Arda Güler ise dördüncü sıradaki Luka Modric'in ardından beşinci sırada kendine yer buldu.

Yıldızları geride bıraktı

Geçtiğimiz sezon sakatlıklarla boğuşan ve fazla forma şansı bulamayan Arda, buna rağmen; Rodrygo, Brahim Diaz, Eduardo Camavinga ve Federico Valverde gibi yıldızları geride bırakmayı başardı.

Madrid formasıyla 6 gol

19 yaşındaki Türk yıldız, Real Madrid ile 10 maçta sahaya çıkarken 6 kez ağları havalandırdı.

EURO 2024 performansı

Türkiye A Milli Futbol Takımımız ile EURO 2024'te de boy gösteren Arda Güler, 5 maçta forma giydi ve 1 gol, 2 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler