Real Madrid'de Arda Güler krizi! Derbide forma şansı bulamamıştı

01.10.2024 - 11:22 | Son Güncellenme: 01.10.2024 - 11:34

LaLiga'nın 8. haftasında Madrid derbisinde Atletico'ya konuk olan Real Madrid sahadan bir puanla ayrılırken, maçta forma şansı bulamayan milli futbolcumuz Arda Güler İspanya basınında gündem oldu.

Real Madrid'de Arda Güler krizi! Derbide forma şansı bulamamıştı

AJANSSPOR - HABER

Real Madrid, LaLiga'da sezonun üçüncü puan kaybını Atletico Madrid deplasmanında yaşadı. Carlo Ancelotti'nin öğrencileri olaylı maçta 1-0 öne geçse de 90+5'te yediği golle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Arda Güler'in oynanaması gündem oldu

Öte yandan milli futbolcumuz Arda Güler'in Madrid derbisinde forma şansı bulamaması ise İspanya basınında en çok konuşulan konulardan biri oldu. İspanyol basınından Planeta Real Madrid, 19 yaşındaki yıldız için flaş bir iddia ortaya attı.

"Arda geleceğini gözden geçiriyor"

Haberde derbinin sona ermesinin ardından Arda Güler'in forma şansı bulamaması nedeniyle çok incindiği ve geleceğini bir kez daha gözden geçirdiği ileri sürüldü.

"İyi zaman geçirmiyor"

Genç futbolcunun Real Madrid'de şu sıralar iyi zaman geçirmediği vurgulanırken, "Arda Güler, sezon başında iyi performansler sergilemiş ve Ancelotti'nin planlarının bir parçası olmaya başlamıştı. Ancak derbide tek bir dakika bile oynayamadan maçı yedek kulübesinde bitirdi ve bu da kuşkusuz geleceğiyle ilgili tartışmaları yeniden gündeme getirdi."

Carlo Ancelotti'nin, Arda'nın yerine Endrick, Fran García ve Lucas Vázquez'i oyuna almayı tercih etmesinin dikkat çeki olduğu belirtilirek, "Derbi gibi önemli bir maçta tek bir dakika bile oynamamasının ardından geleceği ve gelecek yaz takımdan ayrılmayı düşünüp düşünmeyeceği yeniden konuşulmaya başlandı." yorumunda bulunuldu.

Senin için hazırladığımız haberler