Real Madrid'de teknik direktör değişikliği kapıda! Ancelotti...

09.09.2024 - 14:53 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 15:04

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid, İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti'ye gelen astronomik teklifin ardından yeni teknik direktör adaylarını belirledi.

Real Madrid'de teknik direktör değişikliği kapıda! Ancelotti...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Milli futbolcumuz Arda Güler'in de formasını giydiği İspanyol devi Real Madrid'de gelecek yaz teknik direktör değişikliği yaşanabilir. Madrid ekibi alternatiflerini çoktan belirledi. İşte detaylar...

Ancelotti'ye dev teklif

İspanyol basınından Todofichajes'in haberine göre; Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti'ye, 2025 yazında İspanyol devinden ayrılmak üzere Suudi Arabistan'dan dev maaşlı bir teklif geldi.

Gelecek yaz veda edebilir

Çıkan haberde, Carlo Ancelotti için gelen teklifin sürpriz olmadığı belirtilirken, İtalyan çalıştırıcının sözleşmesinin 2026 yılında sona ermesine karşın gelecek yaz yolların ayrılabileceği aktarıldı.

Madrid'de 2 aday

Real Madrid ise Carlo Ancelotti'nin olası ayrılığını şimdiden planlamaya başladı. Haberde, Eflatun-Beyazlı takımın teknik direktörlük koltuğu için 2 aday belirlediği ifade edildi.

İlk hedef Alonso

Adaylardan birinin geçtiğimiz sezon Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen ile ligde namağlup şampiyonluk yaşayan İspanyol antrenör Xabi Alonso olduğu belirtildi.

Klopp da listede

Real Madrid'in belirlediği diğer aday ise Liverpool'dan ayrılan ve bir süre için hiçbir takım çalıştırmayacağını açıklayan Jürgen Klopp oldu.

Senin için hazırladığımız haberler