Real Madrid'de baba-oğul Ancelottiler arasında Arda Güler tartışması

16.10.2024 - 09:03 | Son Güncellenme: 16.10.2024 - 09:15

Real Madrid'de süre bulmakta zorlanan Arda Güler'in, A Milli Takım formasıyla çıktığı maçlara damga vurması Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti ile yardımcı antrenör olan oğlu Davide Ancelotti arasında anlaşmazlığa neden oldu. İşte detaylar...

Real Madrid'de baba-oğul Ancelottiler arasında Arda Güler tartışması

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz ezon transfer olduğu Real Madrid'de bu sezon beklentilerin aksine daha fazla süre alması daha fazla maçta ilk 11'de sahaya çıkması beklenen Arda Güler'e teknik direktör Carlo Ancelotti istediği formayı vermedi.

Arda milli formayla coşuyor

Öte yandan Real Madrid'de istediği süreleri bulamayan 19 yaşındaki yıldız futbolcu A Milli Takım'da oynadığı maçlarda fırtına gibi esiyor. Arda Güler son olarak milli takımın UEFA Uluslar Ligi'nde deplasmanda İzlanda'yı 4-2 mağlup ettiği maçta yine mücadeleye damga vuran isimlerden biri oldu.

Gol attı, penaltı yaptırdı

19 yaşındaki milli futbolcu, Türkiye'nin tarihinin ilk İzlanda deplasmasın galibiyetinde önce penaltı kazandırdı ardından 88. dakikada rakip fileleri havalandırarak galibiyete önemli katkı yaptı.

Real Madrid taraftarından Ancelotti'ye tepki

İzlanda maçının ardından İspanya maçının ardından Türkiye'nin kahramanı ilan etitği Arda Güler'e Real Madrid taraftarı da destek oldu. İspanyol taraftarlar sosyal medyada teknik direktör Carlo Ancelotti'ye Arda Güler'i yeteri kadar oynatmadığı için tepki gösterdi.

Carlo Ancelotti ile Davide Ancoletti arasında Arda anlaşmazlığı

Ayrıca İspanyol gazetesi MARCA'da yer alan haberde, Carlo Ancelotti ile oğlu ve aynı zamanda yardımcısı olan Davide Ancelotti'nin Arda Güler konusunda ters düştüğü aktarıldı. Canlı yayında gazeteci Raul Varela, "Davide Ancelotti, Arda Güler'in ilk 11'de olmasını istiyor ve Carlo Ancelotti bunu görmüyor!" dedi.

Teknik ekipte de Arda tartışması yaşanıyor

Gazeteci Javier Tinto ise, "Bu tartışma Real Madrid'in antrenör kadrosunda yaşanıyor. Sorun şu ki Arda'yı nerede oynatacaklarını bilmiyorlar. Arda'nın ne oynadığını bilmiyorlar. Arda bu sezon ilk 11'de oynadığı iki maçta da o kıvılcımı yakalayamadı" sözlerini sarf etti.

Senin için hazırladığımız haberler