Real Madrid-Real Betis: 0-0 (Maç sonucu-yazılı özet)

İsa Kethüda
25.05.2024 - 23:39 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 00:23

İspanya Birinci Futbol Ligi 38. haftasında (La Liga) Real Madrid CF, sahasında karşılaştığı maçta Real Betis ile berabere kaldı. İşte maç sonucu ve detaylar.

Real Madrid-Real Betis: 0-0 (Maç sonucu-yazılı özet)

AJANSSPOR-HABER

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga), Real Madrid CF ve Real Betis takımları, İspanya'nın başkenti Madrid'te bulunan Santiago Bernabeu Stadyumu'nda karşılaştı. Şampiyonluğu geçtiğimiz haftalarda garantileyen Real Madrid, rakibi ile 0-0 berabere kaldı.

Toni Kroos veda etti

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) ardından profesyonel futbol kariyerini sonlandıracak olan Toni Kroos, Real Madrid formasıyla son kez sahaya çıktı. 87 dakika sahada kalan Alman yıldız, bu maçla birlikte İspanyol devine veda etti.

Çocukları gözyaşına hakim olamadı

Tecrübeli oyuncunun sahadan çıkmasıyla birlikte çocukları gözyaşlarına hakim olamadı. 

22 kupa kazandı

Kroos, 2014 yılından bu yana formasını giydiği Real Madrid ile 464 maçta 22 kupa (4 Şampiyonlar Ligi, 5 FIFA Dünya Kulüpler Kupası, 4 Avrupa Süper Kupası, 4 lig şampiyonluğu, 1 Kral Kupası, 4 İspanya Süper Kupası ) kazandı.

Bu sezonki performansı

Bu sezon La Liga ekibi ile 46 maçta görev alan başarılı futbolcu, 1 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

25 milyon Euro transfer edilmişti

34 yaşındaki tecrübeli futbolcu 17 Temmuz 2014 tarihinde 25 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'e transfer olmuştu. 

Almanya Milli Takımı kariyeri

Almanya Milli Takımı'nın da uzun bir süre formasını giyen Kroos, çıktığı 108 karşılaşmada 17 gol ve 21 asist kaydetti. Kroos, EURO 2024'te son kez Panzerler ile sahaya çıkacak.

Toni Kroos, Santiago Bernabeu'ya veda ediyor...

Arda Güler forma giymedi

Öte yandan Arda Güler, Real Betis karşılaşmasına yedek olarak başladı ve maçta süre alamadı. 19 yaşındaki genç yıldız, bu sezon Real Madrid ile oynadığı 12 karşılaşmada 6 gol attı.

Ancelotti: "Toni Kroos bir efsane"

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Toni Kroos'un vedasıyla ilgili maç sonrası açıklamalar yaptı. İtalyan çalıştırıcı, “Toni Kroos bir efsane. Bu vedayı hak etmişti. O, Real Madrid'in tarihi. O en büyüklerden biri” ifadelerini kullandı.

Toni Kroos: "Çocuklarımın ağlaması beni mahvetti"

Alman yıldız Toni Kroos ise, "Duygusal olarak güçlüyümdür ancak çocuklarımın ağlaması beni mahvetti. Yalnızca teşekkür edebilirim. Benim için en iyi emeklilik senaryosu Şampiyonlar Ligi'ni kazanmamız ile olacak" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler