Real Madrid'de Kylian Mbappe endişesi!

10.07.2024 - 14:26 | Son Güncellenme: 10.07.2024 - 14:40

İspanyol ekiplerinden Real Madrid, son olarak Paris Saint-Germain forması giyen ve bu yaz kadrosuna kattığı Kylian Mbappe'den kötü haber alabilir. Detaylar...

Real Madrid'de Kylian Mbappe endişesi!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Real Madrid, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Fransız yıldız Kylian Mbappe'yi bu yaz transfer etmeyi başardı. Fransa Milli Takımı ile EURO 2024'te mücadele eden Kylian Mbappe, Madrid ekibine gelmeye hazırlanıyor.

Mbappe Madrid'e seyahat edecek

EURO 2024'te dün oynanan yarı final mücadelesinde Fransa, İspanya'ya 2-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Horozlar lakaplı Fransızların yıldızı Kylian Mbappe ise Real Madrid ile imza töreni için İspanya'ya seyahat edecek.

Burnu kırılmıştı

Fransa'nın grupta Avusturya ile karşılaştığı maçta yüzüne bir darbe alan Kylian Mbappe'nin burnu kırılmıştı.

Sağlık kontrolünden geçecek

Marca'nın haberine göre; Mbappe, Madrid ekibine imza atmadan önce sağlık kontrollerinden geçecek ve burnunun son durumu incelenecek.

Ameliyat kararı çıkabilir

Haber detayında, sağlık kontrolleri sonucunda ortaya çıkacak duruma göre Kylian Mbappe'nin burnundan ameliyat olup olmayacağına karar verileceği ifade edildi.

Real Madrid'in Ağustos ayının başında Milan, Barcelona ve Chelsea'ye karşı hazırlık maçı oynayacağı kaydedilirken, Mbappe'nin olası bir ameliyatı halinde bu maçlarda forma giymesi tehlikeye girebilir.

Senin için hazırladığımız haberler