Real Madrid'den Arda Güler için yapılan dudak uçuklatan teklife ret!

17.05.2024 - 11:27 | Son Güncellenme: 17.05.2024 - 11:44

Real Madrid'de son maçlarda formayı kapan, attığı goller ve performansıyla büyük övgü alan Arda Güler'e Premier Lig devinden transfer teklifi eldi. İspanyol ekibi bu teklifi reddetti. İşte detaylar...

Real Madrid'den Arda Güler için yapılan dudak uçuklatan teklife ret!

AJANSSPOR - HABER

Sezon başında transfer olduğu Real Madrid'de aradığı forma şansını son haftalarda yakalayan ve bu şansı attığı gollerle çok iyi kullanan 19 yaşındaki milli futbolcu Arda Güler, bu peformansıyla başka takımlarından da transfer gözdesi haline geldi.

Premier Lig'den talip var

Gelecekte dünya futbolunun en önemli yıldızlarından biri olması beklenen Arda Güler'e Premier Lig'den teklif geldi. 

Arsenal transfer teklifi yaptı

İspanyol basınından Fichajes'in haberine göre; İngiliz ekibi Arsenal, Arda Güler'i kadrosuna katmak için Real Madrid'e transfer teklifi yaptı.

Arda için 45 milyon euro verdiler

Haberde, Arsenal'ın 19 yaşındaki on numara için Real Madrid'e 45 milyon euroluk transfer teklifinde bulunduğu ileri sürüldü.

Real Madrid teklifi reddetti

Real Madrid'in özellikle son maçlarda gösterdiği performansla kendine hayran bırakan genç yıldıza çok güvendi ve gelecekte takımın önemli bir parçası olarak gördüğü kaydedilirken, Başkan Florentino Perez ve ekibinin Arda Güler için gelen 45 milyon euroluk transfer teklifini kabul etmediği aktarıldı.

 

11 maçta 4 gol attı

Arda Güler bu sezon Real Madrid'de 11 karşılaşmada forma şansı buldu. 19 yaşındaki on numara bu müsabakalarda 4 kez rakip fileleri havalandırdı. milli futbolcunun İspanyol ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Senin için hazırladığımız haberler