Real Madrid'den dev transfer planı! Manchester City...

22.09.2024 - 17:48 | Son Güncellenme: 22.09.2024 - 17:58

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid, gelecek yaz transfer dönemi için dev hamleler yapmaya hazırlanıyor. Madrid ekibi, Manchester City'nin cezasını bekliyor. Detaylar...

Real Madrid'den dev transfer planı! Manchester City...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İspanyol devi Real Madrid için dev bir transfer iddiası gündeme geldi. İspanyol ekibin, Manchester City'nin yıldızlarını transfer etmek için İngilizlerin ceza almasını beklediği kaydedildi. Detaylar...

Madrid'in dev transfer planı

İspanyol basınından Todofichajes'te yer alan habere göre; Real Madrid, gelecek yaz için Manchester City'nin yıldızları Erling Haaland ve Rodri'ye göz dikti.

City'e tarihi ceza gelebilir

115 ayrı başlıktan mali kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle suçlanan Manchester City, Premier Lig dahil birçok yerel ve uluslararası organizasyondan men edilmekle karşı karşıya.

Madrid yıldızlar için pusuda

Manchester City'nin bu durumundan faydalanmak isteyen Real Madrid'in, İngiliz devinin ceza alması halinde kadrosunda yıldızlardan Erling Haaland ve Rodri için girişimlerde bulunacağı ifade edildi.

Haaland'dan süper başlangıç

Manchester City ile sözleşmesi 2027 yılında sona erecek olan Norveçli golcü Erling Haaland, bu sezona fırtına gibi bir başlangıç yaptı.

Mavililer ile 6 maçta sahaya çıkan 24 yaşındaki yıldız, 9 kez ağları havalandırmayı başardı.

Rodri'nin performansı

Real Madrid'in bir diğer hedefi olan Rodri ise bu sezon City formasıyla 2 maçta sahaya çıktı. İspanyol orta saha oyuncusu bu karşılaşmalarda skor katkısı veremedi.

Senin için hazırladığımız haberler