Real Madrid'den Neymar için servet! İşte dev teklif...

08.03.2019 - 21:19 | Son Güncellenme: 08.03.2019 - 21:30

Real Madrid'den Neymar için servet! İşte dev teklif...

İspnya La Liga Santander takımlarından Real Madrid, Paris Saint-Germain forması giyen Brezilyalı yıldız Neymar'ı transfer etmekte kararlı görünüyor.

Diario Sport'ta yer alan habere göre, Real Madrid'in Brezilyalı oyuncu için 350 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu belirtti.

Barcelona'dan rekor ücretle...

Neymar, 222 milyon Euro transfer ücretiyle 2017 yılında Barcelona'dan PSG'ye transfer olmuştu.

Perez, Neymar transferinde ısrarcı..

Real Madrid kulübü başkanı Florentino Perez'in bu transferde ısrarcı olduğu biliniyor.

Neymar'dan Real Madrid açıklaması...

Neymar, bu ayın başlarında Esporte'ye yaptığı açıklamada, "Real Madrid dünyanın en iyi kulüplerinden biri ve her oyuncu orada oynamak ister" dedi.

"Pariste mutluyum..."

Brezilyalı oyuncu, "Paris'te mutluyum, gerçekten iyiyim ama kimse geleceğin ne olacağını bilmiyor. Real Madrid için oynayacağımı söylemiyorum. Barcelona için oynadım ve o çocukluk hayalimdi." ifadelerini kullandı.

Real Madrid, sezon başı Neymar'a ne kadar ödeyecek?

Madrid'in Brezilyalı oyuncuyu transfer ettiği taktirde sezon başı maaşını 36 milyon Euro'dan 45 milyon Euro'ya çıkaracağı düşünülüyor.

Bu sezonki performansı?

27 yaşındaki oyuncu bu sezon PSG formasıyla çıktığı 23 karşılaşmada 20 gol, 11 asist ile oynadı.

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Brezilyalı yıldızın PSG ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

PSG'de mutsuz!

Paris Saint Germain'in deplasmanda 2-0 kazandığı maçın rövanşında kendi sahasında Manchester United'a 3-1 yenilerek elendiği maç sonrası soyunma odalarının bulunduğu tünelin karıştığı iddia edildi.

Fanatik'in Fransa'da yayım yapan RMC Sport'dan aktardığı habere göre sakatlığı nedeniyle iki maçta da forma giyemeyen Neymar, karşılaşmanın son düdüğünün ardından çılgına döndü.

Soluğu soyunma odalarının bulunduğu tünelde alan Neymar'ın hakem odasını basmaya kalkıştığı ancak bu girişimin teknik heyet tarafından engellendiği öne sürüldü.

Geçtiğimiz günlerde sakatlık nedeniyle PSG'de forma giyemeyen Neymar'ın ülkesindeki Rio Karnavalı'na katılması tepki çekmişti.

Dünyanın en pahalı transferi Neymar, özel hayatına yöneltilen eleştirilere geçtiğimiz günlerde net bir yanıt verdi. Brezilyalı yıldız, Globo Esporte'ye verdiği demeçte şu ifadeleri kullandı: "Sosyal hayatımın sahadaki performansımı olumsuz etkilediğini düşünmüyorum. Bu tür bir çıkarımı komik buluyorum. Sahadaki istatistiklerim oldukça iyi. 2016 Olimpiyatları'nda da söylemiştim. Bu hayat benim hayatım. Yaptığım şeyler beni bağlar ve böyle devam edeceğim."

Senin için hazırladığımız haberler