Real Madrid’den tarihi yenilgi!

21.01.2021 - 10:40 | Son Güncellenme: 21.01.2021 - 10:45

İspanya’nın dünya devi ekibi Real Madrid, İspanya Kral Kupası 4. Tur maçında 3. Lig ekibi Deportivo Alcoyano ile deplasmanda karşılaştı ve sahadan 2-1 yenik ayrılarak İspanya Kral Kupası’na veda etti. İşte detaylar…

Real Madrid’den tarihi yenilgi!

İspanya Kral Kupası 4. Tur maçında 3. Lig ekibi Deportivo Alcoyano ile karşı karşıya gelen Real Madrid, uzatmalara giden maçı 2-1 kaybetti ve flaş bir sonuçla turnuvadan elendi.

3. Lig takımı Alcoyano ile deplasmanda karşılaşan başkent ekibi, 45. Dakikada Brezilyalı Eder Militao’nun golüyle 1-0 öne geçerken, dakikalar 80’i gösterdiğinde Jose Solbes’in golüne engel olamadı ve mücadele uzatmalara gitti.

Maçın 110. dakikasında Ramon Lopez’in kırmızı kartla oyundan atılmasıyla bir kişi eksik mücadele eden ev sahibi ekip, buna rağmen 115. dakikada Juanan’ın golüyle 2-1 öne geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Real Madrid sahadan mağlubiyetle ayrılarak turnuvaya veda etti.

Alcoyano’nun 41 yaşındaki kalecisi Jose Juan Figueras, maçta yaptığı 10 kurtarışla maça damga vurdu.

Tarihi maçtan sonra açıklamalarda bulunan Madrid ekibinin Fransız menajeri Zinedine Zidane, “Bu utanç verici bir yenilgi değil. Olabilir. Bunlar bir futbolcunun kariyerinde olabilecek şeyler. Bu takımın antrenörü benim, sorumluluk bana ait. İkinci golü bulsaydık başka bir maç olacaktı. Futbol böyle” ifadelerin kullandı.

Kral Kupası'nın diğer maçında Barcelona, 21 Ocak perşembe akşamı 3. lig takımlarından Unio Esportiva Cornella ile deplasmanda karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler