"Real Madrid'e transfer olmadan önce Pele'nin evine gittim"

31.03.2020 - 17:23 | Son Güncellenme: 31.03.2020 - 17:25

İspanya La Liga Santander ekiplerinden Real Madrid forması giyen Rodrygo Silva de Goes, Los Galacticos'a transfer olmadan önce Pele'nin evine gittiğini açıkladı. Rodrygo, Real Madrid'e transfer süreci ve geleceği hakkında DAZN'a açıklamalarda bulundu.

"Rüya gerçek oldu"

"Real Madrid benim için bir hayal gibiydi, Vila Belmiro gibi. Bu rüya gerçek oldu. Beni tanıyan herkes bilir. En büyük hayalim burada oynamaktı, sürekli maçlarını izliyordum."

"Zidane bana çok yardımcı oluyor"

Zinedine Zidane hakkında da konuşan Rodrygo Silva de Goes, "Onunla çok iyi bir ilişkim var ve beni çok iyi karşıladı. Beni nasıl hazırlayacağını ve sahaya ne zaman çıkaracağını çok iyi biliyordu. Bana çok yardımcı oluyor, tavsiyelerde bulunuyor ve nerede nasıl gelişebileceğimi anlatıyor. Aynı zamanda neler yapmamı da gösteriyor." şeklinde konuştu.

"Ronaldo ve Neymar ilham kaynağım"

"Cristiano Ronaldo ve Neymar benim ilham kaynağım. Bu iki büyük oyuncunun da hayranıyım. Bunlara ek olarak eski idollerden Pele ve Maradona da benim en büyük favorim. Neymar'ı sürekli izliyordum ve şükürler olsun ki onunla tanışma fırsatım da oldu. Ve Real Madrid'e t5ansfer olmadan önce Pele'nin evine gittim" ifadelerini kullandı.

"Herkesin hayalidir Milli Takım"

Milli Takım durumunu değerlendiren Rodrygo Silva de Goes, "Her Brezilyalı çocuğun hayalidir milli takım formasını giymek. Arjantin'e karşı çıkış yapmıştım. Bu benim için harika bir rüyaydı. Milli Takım formasını daha sık giymeyi umuyorum. Çağrılmak için elimden geleni yapacağım ve çalışmalarıma daha sık devam edeceğim." açıklamasını yaptı.

"2020 NxGn öüdülü"

Rodrygo Silva de Goes, Goal tarafından düzenlenen 2020 NxGn Ödülüne layık görüldü.

19 yaşındaki sağ kanat oyuncusu bu sezon forma giydiği 212 maçta 9 gol ve 2 asist ile oynadı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler