Real Madrid'in Ancelotti planı

Akın Ungan
18.11.2023 - 08:45 | Son Güncellenme: 18.11.2023 - 09:01

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin Brezilya Milli Takımının teklifinden etkilenmesi sebebiyle sözleşme uzatmak istiyor.

Real Madrid'in Ancelotti planı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

La Liga devi Real Madrid'de gündem teknik direktör Carlo Ancelotti ile nikah tazeleme. Özellikle 2021/22 sezonundaki Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu taraftarların Ancelotti'ye karşı sevgisini katladı. Revolo'nun haberine göre taraftar Ancelotti ile devam edilmesini istedi. Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in de taraftarlarla aynı fikirde olduğu kaydedildi.

Sezon bitmeden sözleşme yenilenmek isteniyor

Real Madrid yönetimi, sezon bitmeden önce Carlo Ancelotti ile sözleşme yenilemek istiyor. Florentino Perez, 64 yaşındaki çalıştırıcıya genç ve yetenekli bir takımın başında kalması için sözleşme uzatma teklifi yapmayı ciddi bir şekilde düşünüyor. Şu anda La Liga'da Girona'nın arkasında 2'nci sırada yer alan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti'nin sözleşmesi Haziran ayında sona eriyor.

Hedef Brezilya'nın teklifini absorbe etmek

Real Madrid yönetimi, İtalyan teknik direktöre yeni sözleşme teklif etmeden önce Brezilya Milli Takımı'nın teklifini Ancelotti'den uzaklaştırmak istiyor. Habere göre, Brezilya'nın yaptığı teklifin üstünde bir teklifle deneyimli çalıştırıcı ikna edilmeye çalışılacak. Brezilya Federasyonu, Haziran ayına kadar Ancelotti'yi bekleyeceğini kendisine bildirdiği ve 64 yaşındaki çalıştırıcının bu ilgiden fazlasıyla memnun kaldığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Arda Güler'de büyük hata yapıldı
Habere Git

Dünyanın en iyi gençleri ona emanet edilmek isteniyor

Relevo'nun haberinde yer alan bilgiye göre, dünyanın en iyi genç yeteneklerini kadrosuna kattığı belirtilen İspanyol devinde, Ancelotti kalırsa bu genç isimlerden daha çok verim alınabileceği aktarıldı. Başkan Perez, Ancelotti'nin gençlere duyduğu güven ve kararlılığından etkilendi. Dünyanın en iyi gençleri olarak gösterilen oyuncular arasında da; Bellingham, Vinicus Jr., Rodrygo, Endrick, Arda Güler, Camavinga gibi futbolcular bulunuyor.

Xabi Alonso mu Carlo Ancelotti mi?

Futbol kamuoyunda, Ancelotti sonrası Real Madrid'in yeni teknik direktörünün Xabi Alonso olacağı vurgulanıyor. Bayer Leverkusen'le harika işler çıkaran İspanyol çalıştırıcı, Almanya Bundesliga'da liderliğini devam ettiriyor. Bir başka seçenek olan Raul Gonzalez'in ise Real Madrid Castilla'da devam edeceği belirtiliyor.

Ancelotti ilk senesinde iki kupa, ikinci senesinde bir kupa ve bu sene ise bir El Clasico kazanmasıyla taraftar nezdinde sıkça övgüler alıyor. Kontratının son senesine giren 64 yaşındaki Carlo Ancelotti, Ocak ayında istediği takımla görüşmelere başlayabilir.

Senin için hazırladığımız haberler