Real Madrid'in Karim Benzema paylaşımına Türk akını! "Hanımcılık kazandı"

13.04.2022 - 15:08 | Son Güncellenme: 13.04.2022 - 15:18

Karim Benzema Real Madrid'i Şampiyonlar Ligi'nde taşımaya devam ederken sosyal medyada Benzema çılgınlığı yaşandı. İşte detaylar...

Real Madrid'in Karim Benzema paylaşımına Türk akını! "Hanımcılık kazandı"

Şampiyonlar Ligi yarı final mücadelesinde Chelsea, Real Madrid'e konuk olurken tarihi bir karşılaşma yaşandı. 

İlk maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrılan İspanyol devi, Santiago Bernabeu'da Chelsea karşısında 3-0 geriye düştü ve avantajını yitirdi. Ancak Real Madrid, 80. dakikada Rodrygo ile bulduğu golle maçı uzatmalara taşıdı ve uzatmalarda sahneye çıkan Karim Benzema, İngiliz ekibinin filelerini havalandırarak takımına yarı finali getirdi.

Real Madrid'den Benzema paylaşımı

Karim Benzema'nın golünün ardından Real Madrid'in resmi Twitter hesabı Fransız golcünün adını büyük harflerle yazarak bir paylaşım yaptı.

İlgini Çekebilir
Fransa'da sandıktan Karim Benzema çıktı
Habere Git

Türkler, Real Madrid'in paylaşımına akın etti

Goal.com'de yer alan habere göre; Real Madrid'in Benzema paylaşımı sosyal medyada en çok Türk taraftarların dikkatini çekti. Çünkü 34 yaşındaki oyuncunun adı büyük harflerle yazıldığında Türkçe'de 'eş' anlamına geliyor. Bu durumu fırsata çeviren Türk kullanıcılar, Twitter'da Benzema paylaşımını adeta istila etti. İşte o paylaşımlardan bazıları...

Real Madrid kiminle eşleşecek?

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen Real Madrid'in rakibi Atletico Madrid - Manchester City eşleşmesinin galibi olacak.

Etihad'da 1-0 kazanan City, Wanda Metropolitano'da Atletico'nun konuğu olacak.

Senin için hazırladığımız haberler