Real Madrid'in kalecisi kim olacak? 3 aday!

17.06.2017 - 17:30 | Son Güncellenme: 17.06.2017 - 17:30

Real Madrid'in kalecisi kim olacak? 3 aday!

AJANSSPOR DIŞ HABER -  İspanya Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid’in bu yaz transfer döneminde hangi kaleciyi kadrosuna katacağı merak konusu oldu. Teknik direktörlüğünü Zinedine Zidane’ın yaptığı eflatun-beyazlılar için 3 aday ön plana çıkarılıyor.

Real Madrid’in; Manchester United forması giyen David De Gea’nın yanı sıra Chelsea’da oynayan Thibaut Courtois ile Milan’ın genç file bekçisi Gianluigi Donnarumma’yı listesine aldığı ifade edildi. Ancak; Donnarumma konusunda Milan Kulübü’nün genç eldiven ile ilgili tutumu da çok etkili olabilir.

Bu arada geride bıraktığımız sezonu çok başarılı geçiren, hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde mutlu sona ulaşan Real Madrid’in teknik direktörü Zinedine Zidane’ın Keylor Navas ile ilgili tasarrufu da merak ediliyor.

David de Gea, daha önce de adı Real Madrid ile anılan kalecilerden. Geçen sezon ligde 35 maçta kalesinde 29 gol gören De Gea, gol kurtarma konusunda %40 oranında başarı sağladı. Profesyonel Futbolcular Derneği Tarafı’ndan Yılın Takımı’na seçilen De Gea, 26 yaşında ve performansı dikkatle izleniyor.

Thibaut Courtois, Chelsea’da ortaya koyduğu grafikle dikkatleri üstüne çekmeyi sürdürüyor. Geride bıraktığımız sezon Maviler’de şampiyonluk yaşayan Courtois, daha önce La Liga’da Atletico Madrid forması da giymişti. Geçen sezon 36 maçta oynayan Belçikalı file bekçisi kalesinde 28 gole engel olamadı.

Gianluigi Donnarumma, henüz 18 yaşında ve Milan’daki performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Gianluigi Buffon’un tahtının varisi olarak gösterilen kalecinin adı Paris Saint Germain ile de anıldı. Donnarumma, 38 maçta kalesinde 45 gol gördü.

Öte yandan Real Madrid’in 30 yaşındaki file bekçisi Keylor Navas’ın durumu ise merak konusu olmaya devam ediyor. 27 maçta oynayan ve 31 gol yiyen kaleci Navas’ın, tasarruf anlamında kulübe katkı sağlayacağı kesin. Ancak ; Zidane ve Real Madrid yönetiminin alacağı karar belirleyici olacak.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler