Braga - Real Madrid: 1-2 (Maç sonucu - yazılı özet)

Akın Ungan
25.10.2023 - 00:08 | Son Güncellenme: 25.10.2023 - 00:43

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, Arda Güler'in kadroda bulunmadığı Braga deplasmanında 2-1 kazandı. İşte maç sonucu, goller ve yazılı özet...

Braga - Real Madrid: 1-2 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Braga ile Real Madrid karşı karşıya geldi. İspanyol dev Real Madrid, Portekiz'deki maçı 2-1 kazandı.

Arda Güler kadroya alınmadı

Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği genç futbolcu Arda Güler, Braga maçının kadrosuna dahil edilmedi. Hazırlık kampında sakatlık geçiren ve o günden bu yana şanssızlığı devam eden milli futbolcu, henüz yeni takımıyla maça çıkamadı.

Perdeyi Rodrygo açtı

Karşılaşmanın gol perdesini Rodrygo açtı. Mücadelenin 16'ıncı dakikasında Vinicius Jr, sol kanattan ceza sahasına girip Serdar'ı çalımladıktan sonra kale ağzına gönderdi. Niakate'nin uzaklaştırmak istediği topa ayak uzatan Rodrygo topu ön direkten filelere gönderdi.

İlgini Çekebilir
İçimiz yandı! Cimbom oynadı Bayern kazandı
Habere Git

Bellingham farkı 2'ye çıkardı

Real Madrid'in yeni transferi Jude Bellingham, gollerine Braga deplasmanında da devam etti. 61'de Rodrygo sol kanattan savunma arkasına kaçıp topu ceza sahasındaki Vinicius Jr'a da ceza sahasının solunda topu kontrol edip geriden gelen Bellingham'ı gördü. Bellingham yayın üzerinde sağ ayağıyla çektiği düzgün şutla topu filelere gönderdi.

Djalo'nun golü puana yetmedi

Braga'da Djalo'nun bulduğu tek gol puan için yeterli olmadı. Mendes'in sağ kanattan gönderdiği topta ceza sahasındaki Banza gelen topu hemen Djalo'ya bıraktı. Altıpasın sağ çaprazında Djalo sağ ayağıyla çektiği şutta kalecinin solundan ağları havalandırdı.

Lider Real!

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda mücadele eden Real Madrid, Braga galibiyetinin ardından liderliğini sürdürdü. İspanyollar, 3 maçta da kazanmayı başardı. Braga ise 3'te 1 yaparak 3'üncü sırada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler