Real'den flaş Bale kararı...

14.11.2017 - 10:41 | Son Güncellenme: 14.11.2017 - 10:41

Real'den flaş Bale kararı...

Real'den flaş Bale kararı!

İspanyol basınına göre Gareth Bale'in Real Madrid'de artık sayılı ayları kaldı. 2013 yazında 100.7 milyon gibi kulübün rekor transfer ücretiyle alınan Galli yıldızın sürekli sakatlanması yönetimi radikal bir karar almak zorunda bıraktı. (Bein Sports)

Real'den flaş Bale kararı!

İspanyol AS gazetesi, Real Madrid'in sezon sonunda Gareth Bale'i satacağını ve ondan gelecek transfer ücretiyle süper bir yıldızı kadrosuna katacağını öne sürdü.

Real'den flaş Bale kararı!

Kariyerinde toplam 24, Eflatun Beyazlılar'a transfer olduktan sonra tam 19 kez ciddi sakatlık geçiren Gareth Bale 19 Eylül'den bu yana takımdaki yerini alamıyordu. Antrenmanda yeniden sakatlanan Galli forvetin aralık ayına kadar forma giyemeyeceği belirtiliyor.

Real'den flaş Bale kararı!

Real Madrid'de son 60 karşılaşmanın 40'ını sakatlık nedeniyle kaçıran Gareth Bale toplam maçların ise yüzde 55'inde bu nedenden dolayı takımdaki yerini alamadı.

Real'den flaş Bale kararı!

AS Gazetesi'ndeki haberde Galli oyuncunun gideceği kulübün ise yüksek ihtimalle Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Manchester United olacağı belirtiliyor. İngiliz basınında yaz döneminde Bale'in bonservisi konusunda 120-150 milyon euro gibi astronomik transfer rakamlarından bahsedilmişti.
Senin için hazırladığımız haberler