Beşiktaş'ın Yeni Transferi Ante Rebic'ten Genç Semih Kılıçsoy'a Fırça

Akın Ungan
11.08.2023 - 00:17 | Son Güncellenme: 11.08.2023 - 00:33

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Neftçi Bakü'yü deplasmanda 3-1 yendi. Ante Rebic genç oyuncu Semih Kılıçsoy'a sahada fırça attı.

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Ante Rebic'ten Genç Semih Kılıçsoy'a Fırça

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Neftçi Bakü'yü deplasmanda 3-1 mağlup edip turun kapısını aralarken, Ante Rebic'in genç oyuncu Semih Kılıçsoy'a sahada attığı fırça gündem oldu.

Genç Semih orta sahadan vurdu

Skor 3-1'ken ve evsahibi Neftçi Bakü aşırı bir baskı kurmuşken Beşiktaş bir kontra atak yakaladı. Oyuna Rebic ile birlikte yedekten giren Semih Kılıçsoy, umut vadeden atakta kalecinin önde olduğunu görünce orta sahadan topu kaleye yolladı. Ancak top yandan auta çıktı.

Rebic, Semih'i fırçaladı

Hırvat yıldız Rebic, Semih'in bu tercihine büyük öfke duydu. Rebic "Neden bunu yaptın, neden pas vermedin" diyerek, saha ortasında adeta fırçaladı. Semih ise Rebic'in bu tepkileri karşısında tepkisiz kalmayı tercih etti.

İlgini Çekebilir
Kartal, Bakü'de play-off için havalandı
Habere Git

Rebic ve Batuhan Karadeniz TT oldu

Semih Kılıçsoy'un müsait durumdaki Rebic'e pas vermek yerine orta alandan kaleye gol atmayı denemesi sosyal medyada Batuhan Karadeniz'in yıllar önceki pozisyonuyla özdeşleştirildi. Böylece hem Rebic hem de Batuhan Karadeniz trend topic (TT) oldu.

Batuhan kaleye vurdu, Kartal'ın serisi bozuldu

Peki Batuhan Karadeniz ne yapmıştı? 3 Kasım 2007'de Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde ev sahibi 2-1 öndeydi. Batuhan Karadeniz, maçın son anlarında çok müsait pozisyonda olan takım arkadaşı Federico Higuain'e pas vermek yerine kaleye vurdu. Ama golü atamadı ve böylece Beşiktaş'ın Kadıköy'deki 6.5 yıllık namağlup serisi son buldu.

"Kral yapacağıma kral olmayı istedim"

Batuhan Karadeniz bu tercihini "Pas atıp kral yapacağıma kendim gol atıp kral olmayı istedim" diyerek açıklamıştı. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda siyah beyazlı taraftarlar Semih Kılıçsoy'a Batuhan Karadeniz'i hatırlatıp, aynı hatayı bir daha yapmaması konusunda tavsiyelerde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler