Teco Karacabey Belediyespor'da Recep Çetin'den Lig ve Türkiye Kupası açıklaması

Orhan Gülek
20.10.2022 - 16:32 | Son Güncellenme: 20.10.2022 - 16:42

Teco Karacabey Belediyespor Teknik Direktörü Recep Çetin, hem 2. Lig Kırmızı Grup’ta lider hem de İskenderunspor’u eleyerek Türkiye Kupası’nda 4. tura yükseldi.

Teco Karacabey Belediyespor'da Recep Çetin'den Lig ve Türkiye Kupası açıklaması

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Kupada İskenderunspor’u eleyen 2. Lig Kırmızı Grup Lideri Teco Karacabey Belediyespor Teknik Direktörü Recep Çetin, Ajansspor’a özel açıklamalarda bulundu. 

“Yönetim, futbolcu taraftar…”

İyi bir başkanları olduğunu belirten Recep Çetin, “Kendisiyle oturup planlamalarımızı yaptık, transferlerimizi gerçekleştirdik. Yeni bir heyecan oluşturduk. Belediyemizle, taraftarımızla, oyuncularımızla. Hedeflerimiz de bir olunca hep beraber ortaklaşa hareket ederek ilerlemeye başladık. Bu şekilde de devam ediyoruz şuan. Zor bir gruptayız ama böylesi daha güzel, çünkü zoru başarmak daha keyifli olur" dedi.

İlgini Çekebilir
TFF 2. ve 3. Lig yayıncısı belli oldu
Habere Git

“Hedefleri olduğu için geldim”

Çetin sözlerini şöyle bitirdi: “20 senedir Süper Lig'deyim ama burası daha savaşçı, mücadeleci ruhlu bir lig. Karacabey'e de hedefleri olduğu için geldim zaten. Şahsi olarak hedeflerim de her an her şey olabiliyor. Başarılı olursan arkası güzel geliyor, başarısız olursan da miadını doldurabiliyorsun. Ne olacağını bilemeyiz elbette."

Senin için hazırladığımız haberler