Recep İvedik 5 Full İzle - Ücretsiz - HD Reklamsız İzle (Altyazılı)

30.07.2022 - 00:10 | Son Güncellenme: 30.07.2022 - 00:17

Recep İvedik 5 son zamanlarda merak edilenler arasına girmeye devam ediyor. Recep İvedik 5 izle, full izle ve reklamsız hd izle gibi aramalar sürüyor. İşte detaylar...

Recep İvedik 5 Full İzle - Ücretsiz - HD Reklamsız İzle (Altyazılı)

85 milyon 986 TL hasılat geliri elde edilen Recep İvedik 5 için izleyiciler aramalar yapmaya devam ediyorlar. Recep İveidk 5 konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi ve full hd reklamsız izle gibi aramalar da devam ediyor. İşte merak edilenler...

Recep İvedik 5 konusu nedir?

Recep İvedik'in, mahalleden tanıdığı yakın dostu olan Şoför İsmet ölür. Recep, taziyeye gittiğinde İsmet'in ölmeden önceki son görevini üstlenmeye karar verir. Millî sporculardan oluşan ekibi Üsküp'e götürür. Ancak sporcular, yolculukları esnasında rahatsızlanınca Recep, ülkesi adına yarışmak durumunda kalır.

Recep İevdik nerede çekildi ve hasılat ne kadar?

Recep İvedik 5, yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın yaptığı ve senaryosunu Şahan Gökbakar ile birlikte kaleme aldığı Türk komedi filmidir. Recep İvedik film serisinin beşinci filmidir. Filmin başrollerinde Şahan Gökbakar, Orkan Varan ve Deniz Ceylan yer almaktadır. Film, 16 Şubat 2017'de vizyona girdi. İstanbul, Antalya ve Üsküp'te çekilen filmin yapımcılığını Çamaşırhane Film yapmaktadır. Türkiye'de yaklaşık 7,4 milyon kişi tarafından izlenen ve ₺85,9 milyon hasılat yapmıştır.

Recep İvedik 5 oyuncuları kimler?

Şahan Gökbakar - Recep İvedik
Orkan Varan - Akif
Deniz Ceylan - Kafile başkanı

Recep İvedik 5, 16 Şubat 2017'de vizyona girdi. Filmin biletleri 8 Şubat 2017'de ön satışa çıktı. Türkiye'de gösterimde kaldığı sürede 7.437.050 kişi tarafından izlendi.

Senin için hazırladığımız haberler